پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

سوپ اسفناج هلندی


سوپ اسفناج هلندی

● مواد لازم:
▪ اسفناج: سه کیلو
▪ خامه: یک چهارم پیمانه
▪ آرد: سی گرم
▪ کره: شصت گرم
▪ جوز هندی، نمک و فلفل: به میزان لازم

● طرز تهیه:
اسفناج را بشویید و بعد از خرد کردن درون قابلمه بریزید …

مواد لازم:

اسفناج:

سه کیلو

خامه:

یک چهارم پیمانه

آرد:

سی گرم

کره:

شصت گرم

جوز هندی، نمک و فلفل:

به میزان لازم

طرز تهیه:

اسفناج را بشویید و بعد از خرد کردن درون قابلمه بریزید تا کمی با آب و نمک پخته شود. سپس مواد را از صافی رد کنید تا به صورت پورن دربیاید. آرد را در کره تفت دهید و بعد پوره ی اسنفاج را با آن مخلوط کنید. در آخر نمک، فلفل، جوز هندی و خامه را به آن اضافه کنید. وقتی سوپ آماده شد، آن را از روی حرارت بردارید و سپس تزیین کنید.

نویسنده: فاطمه هاشمی