شنبه, ۴ اسفند, ۱۴۰۳ / 22 February, 2025
از پخت تخم مرغ تا تازه نگه داشتن کلوچه

* برای پخت تخم مرغ، ابتدا در ماهیتابه روغن بریزید، سپس تخم مرغ را اضافه کنید و به جای هم زدن،تخم مرغ را از این قسمت به قسمت دیگر بکشید، تا نرم و سبک شود.
* برای پیشگیری از خشک شدن قسمت بالای لازانیا، آن را کاملا با سس بپوشانید سپس روی آن فویل قرار دهید.
* موقع پخت پاستا از قابلمه بزرگ و آب کافی استفاده کنید تا پاستا به هم نچسبد.
* هنگام افزودن کشمش یا مغز میوه به کیک، آن ها را در آردی که در دستور ذکر شده، نه آرد اضافه بغلتانید و به مواد اضافه کنید تا همه مواد به ته کیک فرو نرود.
* برای پیشگیری از سبزشدن سیب زمینی ها، وسط آن ها یک سیب درختی قرار دهید.
* اگر پس از بازکردن پاکت شیر مصرف آن طول می کشد کمی نمک به آن اضافه کنید تا برای مدت طولانی تری تازه بماند.
* برای از بین بردن بوی غذا که در روغن سرخ شده، یک تکه زنجیل به آن اضافه کنید تا بو و طعم غذای قبلی از بین برود.
* برای تازه ماندن کلوچه ها، دستمال کاغذی در ته شیشه کلوچه ها قرار دهید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست