شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

از پخت تخم مرغ تا تازه نگه داشتن کلوچه


از پخت تخم مرغ تا تازه نگه داشتن کلوچه

برای پخت تخم مرغ، ابتدا در ماهیتابه روغن بریزید، سپس تخم مرغ را اضافه کنید و به جای هم زدن،تخم مرغ را از این قسمت به قسمت دیگر بکشید، تا نرم و سبک شود.

* برای پخت تخم مرغ، ابتدا در ماهیتابه روغن بریزید، سپس تخم مرغ را اضافه کنید و به جای هم زدن،تخم مرغ را از این قسمت به قسمت دیگر بکشید، تا نرم و سبک شود.

* برای پیشگیری از خشک شدن قسمت بالای لازانیا، آن را کاملا با سس بپوشانید سپس روی آن فویل قرار دهید.

* موقع پخت پاستا از قابلمه بزرگ و آب کافی استفاده کنید تا پاستا به هم نچسبد.

* هنگام افزودن کشمش یا مغز میوه به کیک، آن ها را در آردی که در دستور ذکر شده، نه آرد اضافه بغلتانید و به مواد اضافه کنید تا همه مواد به ته کیک فرو نرود.

* برای پیشگیری از سبزشدن سیب زمینی ها، وسط آن ها یک سیب درختی قرار دهید.

* اگر پس از بازکردن پاکت شیر مصرف آن طول می کشد کمی نمک به آن اضافه کنید تا برای مدت طولانی تری تازه بماند.

* برای از بین بردن بوی غذا که در روغن سرخ شده، یک تکه زنجیل به آن اضافه کنید تا بو و طعم غذای قبلی از بین برود.

* برای تازه ماندن کلوچه ها، دستمال کاغذی در ته شیشه کلوچه ها قرار دهید.