شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
از پخت تخم مرغ تا تازه نگه داشتن کلوچه
* برای پخت تخم مرغ، ابتدا در ماهیتابه روغن بریزید، سپس تخم مرغ را اضافه کنید و به جای هم زدن،تخم مرغ را از این قسمت به قسمت دیگر بکشید، تا نرم و سبک شود.
* برای پیشگیری از خشک شدن قسمت بالای لازانیا، آن را کاملا با سس بپوشانید سپس روی آن فویل قرار دهید.
* موقع پخت پاستا از قابلمه بزرگ و آب کافی استفاده کنید تا پاستا به هم نچسبد.
* هنگام افزودن کشمش یا مغز میوه به کیک، آن ها را در آردی که در دستور ذکر شده، نه آرد اضافه بغلتانید و به مواد اضافه کنید تا همه مواد به ته کیک فرو نرود.
* برای پیشگیری از سبزشدن سیب زمینی ها، وسط آن ها یک سیب درختی قرار دهید.
* اگر پس از بازکردن پاکت شیر مصرف آن طول می کشد کمی نمک به آن اضافه کنید تا برای مدت طولانی تری تازه بماند.
* برای از بین بردن بوی غذا که در روغن سرخ شده، یک تکه زنجیل به آن اضافه کنید تا بو و طعم غذای قبلی از بین برود.
* برای تازه ماندن کلوچه ها، دستمال کاغذی در ته شیشه کلوچه ها قرار دهید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
دولت حسین امیرعبداللهیان مجلس شورای اسلامی سیستان و بلوچستان افغانستان انتخابات امیرعبداللهیان عراق جنگ دولت سیزدهم حجاب مجلس
سیل ایران تهران هواشناسی سیلاب شهرداری تهران سازمان هواشناسی باران فضای مجازی آتش سوزی یسنا هلال احمر
خودرو قیمت دلار قیمت خودرو مسکن دلار بانک مرکزی قیمت طلا تورم ارز بازار خودرو حقوق بازنشستگان ایران خودرو
صدا و سیما مسعود اسکویی صداوسیما دفاع مقدس بی بی سی موسیقی مهران غفوریان تلویزیون ساواک سریال سینمای ایران تبلیغات
رژیم صهیونیستی جنگ غزه فلسطین اسرائیل حماس روسیه آمریکا ترکیه انگلیس اوکراین نوار غزه ایالات متحده آمریکا
فوتبال پرسپولیس استقلال سپاهان لیگ برتر رئال مادرید باشگاه استقلال جواد نکونام بازی علی خطیر باشگاه پرسپولیس بایرن مونیخ
هوش مصنوعی اینستاگرام آیفون دیابت اپل عکاسی ناسا موبایل گوگل تلفن همراه
سلامت استرس طب سنتی کبد چرب فشار خون گرما