چهارشنبه, ۱۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 5 February, 2025
مجله ویستا
مرنگ مربایی
مواد لازم برای ۳۵ عدد
۲ عدد سفیده تخم مرغ
۷۵ گرم پودر قند
نصف قاشق مرباخوری آرد ذرت
نصف قاشق مرباخوری آب لیمو
نصف قاشق مرباخوری وانیل
چند قطره رنگ خوراکی صورتی و یا قرمز.
۶ تا ۷ قاشق غذاخوری مربای دلخواه
۱۵۰ میلی لیتر خامه
طرز تهیه
فر را روی ۱۴۰ درجه سلسیوس تنظیم کنید.
سفیده های تخم مرغ را هم بزنید تا سفت شود.
نیمی از پودر قند را به سفیده تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید. سپس بقیه پودر قند، آرد ذرت، آب لیمو و وانیل را به مواد اضافه کنید و بزنید تا به شکل خامه درآید.
مواد را به ۲ قسمت تقسیم و به یکی از قسمت ها رنگ اضافه کنید و سپس با استفاده از قیف با ماسوره ساده به اندازه نیم و یا یک سانتی متر در سینی حاوی کاغذ روغنی فشار دهید. بین هر مرنگ فاصله حفظ شود تا هنگام پخت به هم نچسبد.
مرنگ ها را به مدت ۳۰ دقیقه تا زمانی که لبه های آن ترد شود بپزید.
سپس فر را خاموش کنید و در آن را کمی باز بگذارید تا مرنگ ها خنک شود.
بین هر ۲ مرنگ، یکی صورتی و دیگری سفید مربا بمالید و روی سینی بچینید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست