چهارشنبه, ۱۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 5 February, 2025
مجله ویستا

مرنگ مربایی


مرنگ مربایی

● مواد لازم برای ۳۵ عدد
▪ ۲ عدد سفیده تخم مرغ
▪ ۷۵ گرم پودر قند
▪ نصف قاشق مرباخوری آرد ذرت
▪ نصف قاشق مرباخوری آب لیمو
▪ نصف قاشق مرباخوری وانیل
▪ چند قطره رنگ خوراکی صورتی و یا …

مواد لازم برای ۳۵ عدد

۲ عدد سفیده تخم مرغ

۷۵ گرم پودر قند

نصف قاشق مرباخوری آرد ذرت

نصف قاشق مرباخوری آب لیمو

نصف قاشق مرباخوری وانیل

چند قطره رنگ خوراکی صورتی و یا قرمز.

۶ تا ۷ قاشق غذاخوری مربای دلخواه

۱۵۰ میلی لیتر خامه

طرز تهیه

فر را روی ۱۴۰ درجه سلسیوس تنظیم کنید.

سفیده های تخم مرغ را هم بزنید تا سفت شود.

نیمی از پودر قند را به سفیده تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید. سپس بقیه پودر قند، آرد ذرت، آب لیمو و وانیل را به مواد اضافه کنید و بزنید تا به شکل خامه درآید.

مواد را به ۲ قسمت تقسیم و به یکی از قسمت ها رنگ اضافه کنید و سپس با استفاده از قیف با ماسوره ساده به اندازه نیم و یا یک سانتی متر در سینی حاوی کاغذ روغنی فشار دهید. بین هر مرنگ فاصله حفظ شود تا هنگام پخت به هم نچسبد.

مرنگ ها را به مدت ۳۰ دقیقه تا زمانی که لبه های آن ترد شود بپزید.

سپس فر را خاموش کنید و در آن را کمی باز بگذارید تا مرنگ ها خنک شود.

بین هر ۲ مرنگ، یکی صورتی و دیگری سفید مربا بمالید و روی سینی بچینید.