دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

کبه سیب زمینی با سس پنیر


کبه سیب زمینی با سس پنیر

● مواد لازم برای ۲ نفر
▪ سیب زمینی آبپز شده: ۴ عدد
▪ پودر سیر: ۱ قاشق چایخوری
▪ نمک و فلفل: به مقدار لا زم
▪ ادویه کاری: ۱ قاشق مرباخوری
▪ تخم مرغ زده شده: ۲ عدد
▪ پنیر چدار رنده شده: به …

مواد لازم برای ۲ نفر

سیب زمینی آبپز شده:

۴ عدد

پودر سیر:

۱ قاشق چایخوری

نمک و فلفل:

به مقدار لا زم

ادویه کاری:

۱ قاشق مرباخوری

تخم مرغ زده شده:

۲ عدد

پنیر چدار رنده شده:

به مقدار لازم

آرد سفید:

به مقدار لازم

آرد سوخاری:

به مقدار لازم

مواد لازم برای سس پنیر

پنیر خامه‌ای:

۵ تا ۶ قاشق غذاخوری

سس مایونز:

۴ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

سیب زمینی آبپز شده را با ادویه مخلوط کنید سپس از سیب زمینی ها به اندازه یک توپ کوچک برداشته داخل آن را با کمی پنیر چدار پر کرده و در دست گرد کنید.

توپهای سیب زمینی را ابتدا در آرد سفید سپس در تخم مرغ و در آخر در آرد سوخاری بغلتانید و در روغن فراوان با حرارت متوسط سرخ کنید تا زمانیکه طلایی رنگ شود.

برای تهیه سس، پنیر و سس مایونز را با همزن خوب بزنید. در صورتی که سس سفت بود سس مایونز بیشتری به آن اضافه کنید.

سس را روی سیب زمینی ها ریخته و به صورت گرم میل کنید.