جمعه, ۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 24 January, 2025
مجله ویستا

امکان نگهداری غذا در یخچال ۲۴ ساعت است


امکان نگهداری غذا در یخچال ۲۴ ساعت است

برای حفظ ماده غذایی باید بعد از پخت غذا سریع مصرف شود و اگر مورد مصرف قرار نگرفت، سریع سرد شود و حداکثر تا ۲۴ساعت در داخل یخچال نگهداری شود.کپک یا آلودگی محیطی است که سطح ماده …

برای حفظ ماده غذایی باید بعد از پخت غذا سریع مصرف شود و اگر مورد مصرف قرار نگرفت، سریع سرد شود و حداکثر تا ۲۴ساعت در داخل یخچال نگهداری شود.کپک یا آلودگی محیطی است که سطح ماده غذایی ایجاد می شود. با برطرف کردن خود کپک تا عمق یک سانتی متر و اطراف آن می توان ماده غذایی را مصرف کرد.

کپک به صورت طبیعی در سطح مواد غذایی وجود دارد. وقتی شرایطی محیطی رطوبت و ماده غذایی برای کپک، شروع به رشد و تکثیر می کند. باعث آلوده شدن ماده غذایی می شود.

برای حفظ ماده غذایی باید بعد از پخت غذا سریع مصرف شود و اگر مورد مصرف قرار نگرفت، سریع سرد شود و در داخل یخچال گذاشته شود. حداکثر تا ۲۴ساعت در داخل یخچال امکان نگهداری غذا وجود دارد. بنابراین توصیه می شود که قبل از مصرف، غذا گرم شود و اگر آلودگی پیدا کرده از بین برود.

سبزی های برگ پهن مثل کاهو و کلم به دلیل داشتن برگ پهن به سرعت رطوبت خود را از دست می دهند و زود پژمرده می شوند و افراد رغبتی به خوردن آنها ندارد. توصیه می شود که سبزی ها در داخل یخچال نگهداری شود رطوبت از آن خارج نشود.به وسیله بلانچنگ (آنزیم زدایی) آنزیم هایی که در سبزی فعال است را غیرفعال می کنند. آنزیم زدایی سبب می شود که مدت نگهداری سبزی و میوه طولانی تر شود و رنگ سبزی دیرتر تغییر رنگ دهد.اگر مواد خوراکی که برای تهیه غذا در یخچال نگهداری می شوند، پس از گذشت یک مدت طولانی مورد مصرف قرار بگیرند، می توانند موجب فاسد شدن غذایی که ما مصرف می کنیم شوند و در نهایت خطرات و مشکلات بسیار جدی برای سلامت ما ایجاد می کنند.