دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا

شیرینی خامه‌ای


شیرینی خامه‌ای

● مواد لازم:
▪ آرد کیک: ۷۵ گرم
▪ آرد ذرت: ۷۵ گرم
▪ کرم تارتار: سه چهارم قاشق مرباخوری
▪ جوش شیرین: کمتر از نصف قاشق مرباخوری
▪ تخم مرغ: ۳ عدد، سفیده و زرده از هم جدا شده
▪ پودرقند: سه چهارم …

مواد لازم:

آرد کیک:

۷۵ گرم

آرد ذرت:

۷۵ گرم

کرم تارتار:

سه چهارم قاشق مرباخوری

جوش شیرین:

کمتر از نصف قاشق مرباخوری

تخم مرغ:

۳ عدد، سفیده و زرده از هم جدا شده

پودرقند:

سه چهارم لیوان

خامه و پودرقند:

به مقدار کافی

طرز تهیه:

فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم و روشن کنید. سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید. مواد خشک به جز پودرقند را ۳ بار با هم الک کنید. در ظرف جداگانه ای سفیده تخم مرغ را هم بزنید، سپس پودرقند را به تدریج به آن اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید تا سفت شود و شکل بگیرد. در این مرحله زرده را اضافه کنید. هر بار یک عدد و سپس هم بزنید. مواد خشک را به مواد تخم مرغ اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. مواد به دست آمده باید کمی سفت شود. با استفاده از قاشق مرباخوری، با حفظ فاصله مواد را یک قاشق یک قاشق بریزید و به مدت ۵ یا ۷ دقیقه بپزید. شیرینی ها را از فر در بیاورید و پس از چند دقیقه روی سینی سیم دار بچینید. پس از این که شیرینی کامل سرد شد، به مدت ۳ ساعت در ظرف دردار قرار دهید. سپس هر کدام را با خامه پر کرده و روی آن را با پودرقند تزئین کنید. ۳۰ دقیقه طول می کشد تا این شیرینی کمی نرم شود.