دوشنبه, ۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 27 January, 2025
مجله ویستا
پای گیلاس
مواد لازم :
- شکر: یک و یکچهارم فنجان
- خمیر دولایه پای: به میزان لازم
- نشاسته ذرت: ۳ قاشق غذاخوری
- گیلاس بیهسته: پنج و نیم فنجان
روش تهیه :
شکر، نشاسته و گیلاس را مخلوط کنید. ۱۵ دقیقه بگذارید تا آب بیندازید و گهگاهی به هم بزنید. فر را با حرارت ۳۵ درجه سانتیگراد گرم کنید. خمیر را کف ظرف پای به قطر ۲۲/۵ سانت پهن کنید. گیلاسها را به هم بزنید و یک دست روی خمیر پخش کنید. طبق دستور پای سیب از بقیه خمیر استفاده کنید. اگر مایل بودید با برس کمی شیر روی خمیر بمالید و کمی هم شکر بپاشید. ظرف پای را در سینی فر گذاشته، مانند دستور پای سیب روی آن فویل بکشید و ۳۰ دقیقه در فر بگذارید. فویل را بر دارید و ۳۰ دقیقه دیگر در فر بگذارید تا خمیر پخته و طلایی شود، سپس روی الک سیمی خنک کنید. (۸ قطعه)
مجله زندگی ایده آل
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست