سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا

فیله گوشت بریان


فیله گوشت بریان

● مواد لازم :
▪ سیر ۳ حبه
▪ فلفل سیاه ۱ قاشق سوپخوری
▪ آرد ۴/۱ پیمانه
▪ راسته گوساله یک تکه ۰ در حدود ۲ کیلو
▪ پیاز ۱ عدد
▪ قلوه گاه گوسفند ۱۶ قطعه
▪ آب انگور ۱ پیمانه
▪ سیب زمینی متوسط …

مواد لازم :

سیر ۳ حبه

فلفل سیاه ۱ قاشق سوپخوری

آرد ۴/۱ پیمانه

راسته گوساله یک تکه ۰ در حدود ۲ کیلو

پیاز ۱ عدد

قلوه گاه گوسفند ۱۶ قطعه

آب انگور ۱ پیمانه

سیب زمینی متوسط ۶ عدد

گوجه فرنگی ۳ عدد

جعفری خرد شده ۴/۱ پیمان

طرز تهیه :

فر را روی حرارت ۵۰۰ درجه فارنهایت گرم نموده , سیر و نمک و فلفل را روی یک دستمال تمیز ریخته با قسمت تخت چاقو روی آن فشار دهید تا تقریباً خرد شود سپس آرد را به آن اضافه کنید و مخلوط نمائید . از مواد آماده به اطراف گوشت مالیده , گوشت را در ظرف مخصوص قرار داده , در طبقه وسط فر بگذارید . درجه فر را کم کرده به ۳۲۵ درجه برسانید . منتظر بمانید تا گوشت پخته شود و رنگ روی آن قهوه ای شود. گوجه فرنگی و پیاز را ریز خرد نموده در کمی روغن تف دهید. در نیمه پخت , گوشت را بیرون آورید و به آن نمک زده , پیاز را روی آن ریخته قطعه های گوشت قلوه گاه را روی آن قرار داده با اب انگور و گوجه فرنگی خرد شده در سینی فر قرار می دهیم , سیب زمینی ها را از وسط دو نیم کرده , در نیمه پخت دور تا دور گوشت قرار داده تا کاملاً پخته و بریان شود . در آخر آب گوشتی که در ظرف باقی مانده , از صافی رد نموده ودر ظرف مورد نظر میریزیم . سپس گوشت و سیب زمینی ها را در آن قرار داده و روی آن جعفری خرد شده می ریزیم .