چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

لقیمات با خامه


لقیمات با خامه

● مواد لازم:
▪ آرد سفید: ۲ لیوان
▪ شیر: ۱ لیوان
▪ آب: ۱/۲ لیوان
▪ خامه: ۱/۲ لیوان
▪ تخم مرغ: ۲ عدد
▪ خمیر مایه: ۲ قاشق غذاخوری
▪ روغن: ۴ قاشق غذاخوری
▪ نمک: به مقدار لا زم
▪ شکر: به مقدار لا زم
● …

مواد لازم:

آرد سفید:

۲ لیوان

شیر:

۱ لیوان

آب:

۱/۲ لیوان

خامه:

۱/۲ لیوان

تخم مرغ:

۲ عدد

خمیر مایه:

۲ قاشق غذاخوری

روغن:

۴ قاشق غذاخوری

نمک:

به مقدار لا زم

شکر:

به مقدار لا زم

طرز تهیه

در ظرفی تمام مواد را با هم مخلوط کرده در ظرف را بسته به مدت دو ساعت در جای گرمی قرار دهید تا مواد ور بیاید و حجم آن تقریبا دو برابر شود. روغن را در ماهیتابه ریخته تا داغ شود. از مواد با قاشق کوچک برداشته در روغن داغ بریزید تا لقیمات پف کرده و طلایی رنگ شود. لقیمات ها را در صافی ریخته تا روغن آن برود سپس در ظرف چیده روی آن عسل یا شیره بریزید.

طرز تهیه شیره

یک لیوان شکر را با دو لیوان آب مخلوط می کنیم و کمی زعفران و گلاب و چند قطره آبلیمو را هم به آن اضافه می کنیم و روی گاز با حرارت ملایم می گذاریم تا جوش بیاید و مواد مثل عسل غلیظ شود. پس از سرد شدن روی لقیمات ها می ریزیم.



همچنین مشاهده کنید