سه شنبه, ۱۸ دی, ۱۴۰۳ / 7 January, 2025
رشته پلو
به عنوان كدبانوی جوان شاید برخی از غذاها را اصلا درست نكرده باشید از آن شمارند: مرصع پلو، آلبالو پلو، ... و یا رشته پلو! برای این هفته، مواد لازم و شیوه پخت این غذای صددرصد ایرانی را نوشته ایم. چنان چه به دستورات در پی آمده، به دقت عمل كنید، این غذا احتمالا رقیب رشته پلوی دست پخت مادرتان خواهد شد.
مواد لازم برای ۴ نفر:
برنج:
۴۰۰ گرم،
رشته پلویی:
۲۰۰ گرم،
لوبیای چشم بلبلی:
۱۵۰ گرم،
خرما و كشمش:
۲۰۰ گرم،
روغن:
۱۰۰ گرم و زعفران ساییده یك قاشق چایخوری.
شیوه پخت:
لوبیا را قبلا خیس كنید تا زود بپزد. هسته خرما را درآورید و كشمش را هم بشویید و كناری بگذارید. لوبیا را بپزید. سپس ابتدا برنج را در قابلمه و آب در حال جوش بریزید و پخت بدهید و پس از آن رشته پلویی را بریزید.
اگر رشته ها بلند است، آن را كمی خرد كنید. برنج و رشته را آبكش نمایید و لوبیا را به آرامی به آن بیفزایید.
از این به بعد كارتان راحت تر است. خرما و كشمش را لابه لای برنج و رشته بریزید.
برای دم انداختن پلو می توانید از دو روش سنتی و مدرن استفاده كنید. چنان چه در فر می گذارید سه ربع ساعت برای دم كیشدن كافی است و اگر به شیوه سنتی دم می اندازید، نیم ساعت كفایت می كند. رشته پلو را با زعفران به سادگی تزیین كنید و كمی كره بگذارید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست