پنجشنبه, ۲۰ دی, ۱۴۰۳ / 9 January, 2025
مجله ویستا

کتلت ماهی با سس نعنا


کتلت ماهی با سس نعنا

● مواد لازم برای ۱۸ عدد
▪ کمی زعفران
▪ ۵۰۰ گرم فیله ماهی
▪ ۳۵ گرم خرده نان تازه
▪ ۲ حبه سیر له شده
▪ ۵/۱ قاشق مرباخوری پودر زیره
▪ یک چهارم قاشق مرباخوری دارچین
▪ کمی پوست رنده شده …

مواد لازم برای ۱۸ عدد

کمی زعفران

۵۰۰ گرم فیله ماهی

۳۵ گرم خرده نان تازه

۲ حبه سیر له شده

۵/۱ قاشق مرباخوری پودر زیره

یک چهارم قاشق مرباخوری دارچین

کمی پوست رنده شده و آب لیموی تازه

مقداری گشنیز خرد شده

یک عدد تخم مرغ

روغن برای سرخ کردن

سس :

۱۵۰ میلی لیتر ماست سفت

کمی برگ نعنای ریز خرد شده

نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه:

سس را با مخلوط کردن تمامی مواد آماده کنید و کنار بگذارید.

فیله ماهی را در محلول زعفران به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید.

سپس فیله ماهی را ریز کنید و همراه آب زعفران، خرده نان، سیر، پودر زیره، پودر دارچین، آب و پوست لیمو، گشنیز، تخم مرغ و نمک و فلفل در مخلوط کن بریزید تا خوب نرم شود.

مواد به دست آمده را به حالت کتلت درآورید و ۲ طرف آن را سرخ کنید. این غذا را با سس سرو کنید.