پنجشنبه, ۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 23 January, 2025
مجله ویستا
رولت مارمالاد
مواد لازم
روغن برای چرب كردن
مایع شیرینی پفكی ۲۵۰ گرم
آرد كمی برای پاشیدن
مارمالاد ۱ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۱ عدد
پنیر رنده شده پیتزا ۵۰ گرم
هویج و خیار برای سرو
دمای فر را روی ۲۲۰ درجه سانتی گراد تنظیم كنید و با برس سینی فر را چرب كنید.
مایع شیرینی پفكی را با وردنه پهن كنید.
روی خمیر را با مارمالاد بپوشانید.
تخم مرغ را هم زده و با برس به لبه های خمیر بمالید.
پنیر را روی مارمالاد بپاشید.
خمیر را مانند شیرینی رولت رول كنید پس از یك دور پیچیدن، دوباره روی خمیر تخم مرغ بمالید و رول كنید.
رولت ها را در اندازه كوچك با چاقو بریده و روی سینی فر بگذارید و سینی را داخل فر قرار دهید.
فر گرم را برای ۱۲ تا ۱۵ دقیقه تنظیم كنید تا رولت ها پف كند و طلایی شود.
رولت ها را به صورت سرد یا گرم به همراه خیار و هویج برش خورده سرو كنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست