شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

آقای پاپ انجیل و تورات را هم بخوانید


آقای پاپ انجیل و تورات را هم بخوانید

برای تحلیل گران سیاسی هیچگونه تردیدی باقی نمی ماند كه سخنان پاپ بندیكت شانزدهم, یك حلقه از زنجیره ای است كه به مقابله فرهنگی, سیاسی و نظامی با جهان اسلام و تلاش برای رو در رو قرار دادن مسلمانان و مسیحیان می اندیشد

برای تحلیل گران سیاسی هیچگونه تردیدی باقی نمی ماند كه سخنان پاپ بندیكت شانزدهم، یك حلقه از زنجیره ای است كه به مقابله فرهنگی، سیاسی و نظامی با جهان اسلام و تلاش برای رو در رو قرار دادن مسلمانان و مسیحیان می اندیشد.

اگر بخواهیم تمامی حوادثی را كه در سال های اخیر و با سرعت بسیار زیاد توسط صهیونیسم بین الملل كه هدف نهایی آن افروختن آتش جنگ و فتنه جهانی است، مورد تجزیه و تحلیل قرار دهیم، در ابتدا بد نیست به این نكته بپردازیم كه اصولاً آیا مبحث جهاد كه در اسلام مطرح شده است. مختص اسلام است و یا در دین یهود و مسیحیت نیز به نحوی عنوان شده و از مشتركات ادیان الهی است؟ از طرف دیگر، آیا می توان قبول كرد دولت های غربی كه خود را مدعی پیروی از تعالم حضرت مسیح«ع» و مدافع صلح و دموكراسی می دانند و مسلمانان را بدلیل پیروی از قرآن كریم و رسول مكرم اسلام«ص» در نقطه تقابل با این اندیشه خود قرار می دهند، به راستی از همه مفاهیم دین خود اطلاع دارند و آیا تمامی بخش های كتب مقدس آنان با صلح و دموكراسی غربی سرسازگاری دارد و یا خیر؟

بی شك اگر برخی از قسمت های تورات و انجیل را مورد بررسی قرار دهیم، روشن خواهد شد كه واقعیت چیست و این كتب مقدس در مورد جنگ و خشونت و شمشیر و كشتن چه می گویند.

اما، بهتر است سخنان خود را با سؤالاتی از آقای پاپ مطرح و از او درخواست كنیم كه اگر از آن طایفه ای نیست كه حضرت مسیح«ع» در حق آنان فرموده است: «وای بر شما ای علمای دین، چون حقیقت را از مردم پنهان می كنید، نه خودتان آن را می پذیرید و نه می گذارید دیگران به آن ایمان بیاورند»، از سر صدق به این سؤالات پاسخ بگوید.

به نظر آقای پاپ، منظور حضرت مسیح (ع) از بیان این جمله خطاب به حواریون و پیروان خود كه «اگر شمشیر ندارید، بهتر است لباس خود را بفروشید و شمشیری بخرید» ۲ چه بوده است و اصولاً توصیه به خریدن شمشیر با چه هدفی درخواست شده است و مقدم دانستن آن بر لباس كه ضروری ترین وسیله (پوشش) زندگی انسان هاست به چه معناست؟

چرا حضرت مسیح(ع) آمدن خود را نه تنها باعث صلح و آرامش نمی داند، بلكه می فرماید: «آیا تصور می كنید كه آمدن من باعث صلح و آرامش مردم با یكدیگر می شود؟ نه، بخاطر من مردم با یكدیگر اختلاف پیدا خواهند كرد و خانواده ها از هم پاشیده خواهند شد. ۳ آیا این بیان حضرت مسیح (ع) درتقابل با ادعای غرب مسیحی مبنی بر دفاع از صلح و آرامش قرارندارد؟

آیا ساده تر از این جمله درانجیل می توان یافت كه فرمود

« هر كه صلیب خود را برندارد و به دنبال من نیاید، نمی تواند شاگرد من باشد» ۴آیا آقای پاپ صلیب خود را بردوش گرفته است و به جنگ مسلمانان آمده است، درحالی كه سخن حضرت مسیح (ع) جهاد با یهودیانی بود كه دعوت او را به سوی خداپرستی نمی پذیرفتند؟

برای روشن تر شدن ذهن جناب پاپ و آنانی كه به هر مناسبتی سخنانی را ایراد می كنند و به نحوی اسلام را دین خشونت و غیرمنطبق با منطق و عقلانیت ارزیابی می كنند و پس از اعتراضات مسلمانان، دیگران را متهم به عدم درك صحیح از بیانات خود می نمایند و به اظهار تأسفی بسنده می كنند، لازم است این نكته را متذكر شویم كه مسلمانان به هیچ وجه خواهان جنگ صلیبی نیستند و از آن استقبال نمی كنند و با ترفندهای سیاست بازان صهیونیست حاكم بر غرب و بخصوص هیئت حاكمه آمریكا نیز به خوبی آشنا هستند. و به خوبی با مبحث مبارزه با تروریسم و تلاش برای كشاندن پای رهبران مذهبی كلیسا به این جنگ طلبی ها نیز آشنایند.

هجوم فرهنگی و تبلیغاتی به اسلام و مطرح كردن آیاتی از جهاد نه تنها نقطه ضعف این آخرین دین الهی نیست، بلكه ما مفتخریم كه با استفاده از این دستورالعمل ها می توانیم با ظلم و ستم مبارزه كنیم و ستمگران را منكوب نمائیم. بی شك، آیات جهاد در اسلام اصلاح كننده آیاتی است كه در تورات و انجیل در باب جهاد و مبارزه وارد شده است. به عنوان نمونه اگر جناب پاپ، فارغ از هیاهوهای سیاسی، تنها كتاب و تورات فصل خروج را بخواند و بخش هایی از آن را كه به عنوان نمونه متذكر می شویم مرور كند، خواهد دید كه ایشان و كسانی كه چون او می اندیشند، از مكتب و مذهبی حمایت می كنند كه برخی قوانین آن نیاز به اصلاح توسط اسلام عزیز، این آخرین دین مبین الهی داشته است، بد نیست ایشان اگر در تورات دید «هركس پدر یا مادر خود را لعنت كند، باید كشته شود»۵ باید قضاوت كند كه تا چه اندازه آن بر پایه منطق استوار است و تا چه اندازه با آزادی بیان كه ایشان و غربی ها معتقد به پای بندی به آن هستند، همخوانی دارد و روشن كند كه آیه «هر كس پدر یا مادرش را بزند، باید كشته شود»۶ تا چه اندازه با حقوق بشر و قوانین جاری و ساری درغرب مطابقت دارد؟

به راستی كدام عقل سلیمی امروزه می پسندد كه قانون «اگر گاوی سابقه شاخ زدن به كسی را دارد و صاحب آن در بستن او سهل انگاری كرده است و گاو كسی را شاخ زده است هم باید گاو را كشت و هم صاحب آن را سنگسار نمود.»۷ با عقل و منطق و حقوق بشر و حقوق حیوانات در تضاد نیست!

آیا دستور حضرت موسی(ع) به قوم یهود كه فرمود: «خداوند، خدای بنی اسرائیل می فرماید: شمشیر به كمر ببندید و از این سوی اردوگاه تا آنسویش بروید و برادر و دوست و همسایه خود را بكشید.»۸ ناشی از فكر

خشونت طلب و دور از منطق حضرت موسی(ع) است و یا حكمت و مصلحت الهی در آن نهفته شده است كه ما و آقای پاپ از آن بی خبریم؟

شاید آقای پاپ در دام صهیونیست ها آنچنان اسیر شده باشد كه مجبور باشد بگوید: پیامبر اسلام(ص) جز خشونت چیزی برای جهانیان به ارمغان نیاورده است، اما ما مسلمانان هیچگاه به خود اجازه نمی دهیم با توجه به مطالبی كه مطرح شد چنین حرفی را در مورد حضرت عیسی(ع) به زبان خود جاری سازیم زیرا، اصولاً انبیاء(ع) را معصوم و مصون از گناه و اشتباه می دانیم، تا چه برسد به اینكه به خود جرأت اهانت به ساحت مقدس ایشان را بدهیم.

اگر بازیگران پشت پرده سخنان جناب پاپ قصد تحریك مسیحیان و بسیج آنان علیه مسلمانان را هم داشته باشند باید گفت:

امروزه در دنیای غرب، اینگونه سخنان به هیچ وجه نمی تواند مسیحیان را علیه اسلام و مسلمانان آنقدر تحریك نماید كه حاضر باشند برای حرف های یك رهبر مسیحی از جان خود بگذرند، چرا كه انسان اومانیستی غربی كه تنها به فكر معیشت، رفاه و زندگی شخصی خویش است، با این گونه سخنان بسیج نمی شود و به خیابان ها نمی آید تا علیه اسلام شعار دهد. بی شك، نظریه پردازان جنگ تمدن ها كه امروزه مصرانه در تلاشند تا پای مذهب مسیحیت و مسیحیان و برخی رهبران آنها را به صحنه عملی علیه مسلمانان بكشند، باید بدانند كه انسان سكولار غربی اگر هم باور دینی داشته باشد، ایمان به مسیح (ع) را تنها در قلب خود دارد و حاضر نخواهد شد كه چون مسلمانان از جان و مال و هستی خود در راه عقیده خویش بگذرد.

فرار سربازان صهیونیست در جبهه های نبرد با جوانان غیرتمند حزب الله و شكست خفت بار ارتش رژیم صهیونیستی در برابر چند مبارز مسلمان لبنانی، خود گویای این مدعاست كه امروزه كسانی را كه قائل به مقاومت در برابر تجاوز و دفاع از كرامت های انسانی و مبارزه با ظلم و ستم هستند، نمی توان با تروریست نامیدن و یا حمله به باورهای دینی آنان، مجبور نمود از مكتب الهی خویش دست بردارند و یا اسلام سیاسی بدون مقاومت را بپذیرند و یا با مرعوب شدن در برابر تهاجم فرهنگی و سیاسی و نظامی دشمنان، مجبور شوند برخی از آیات الهی موجود در قرآن را كه در زمینه جهاد با ستمگران و ظالمان آمده است، به گونه ای تفسیر نمایند كه برای غرب خوشایند باشد.

بی شك، تا ظلم و ستم وجود دارد، مبارزه و مقاومت هم امری عقلانی و بدیهی است و تا مبارزه هست، تمامی انسان های آزاده اعم از مسلمان و مسیحی حضور خواهند داشت و اظهارات آقای پاپ و توطئه هایی كه در آینده از این نوع به وقوع خواهد پیوست بدون تردید سبب نخواهد شد كه مسلمانان و مسیحیان با یكدیگر به نبرد برخیزند، بلكه برعكس، سبب روشن تر شدن اوضاع و آشكار شدن چهره های پنهان و نامرئی خواهد شد كه بر طبل جنگ می كوبند، همانانی كه مجبور شدند شخصیت مذهبی بزرگی چون پاپ را خرج مطامع سیاسی خود كنند و در نزد مسلمانان و مسیحیان آزاده از او چهره ای ناآگاه و دست پرورده سیاست بازان بسازند و او را وادار به چنین اظهارنظراتی در خصوص اسلام و پیامبر بزرگوار آن (ص) نمایند.

خوشبختانه نیاز به یك شوك سیاسی برای اتحاد دوباره جهان اسلام و بیداری مسیحیان روشن ضمیر در جهان، بسیار احساس می شد و جناب پاپ زحمت این كار را كشیدند كه از این بابت باید از ایشان تشكر كنیم! اما به ایشان توصیه می كنیم كه در آینده بهتر است برای هرگونه اظهارنظری در مورد اسلام، نخست تورات و انجیل خود را مرور نماید و سپس با درك صحیح از اسلام ناب محمدی (ص)، به بیان دیدگاه های خویش بپردازد. البته، در خوش بینانه ترین حالت باید گفت كه ایشان هم در زنجیره حركت اسلام ستیزی صهیونیسم بین الملل و آمریكای جنایتكار قرار گرفته است.

دكتر مجید گودرزی

پی نوشت ها:

۱- انجیل لوقا، فصل ۱۱، بند .۵۲

۲- انجیل لوقا، فصل ۲۲ بند .۳۷

۳- انجیل لوقا، فصل ۱۲، بند ۵۲و .۵۱

۴- انجیل لوقا، فصل ۱۴، بند .۲۸

۵- تورات، كتاب خروج، فصل ۲۱، بند .۱۷

۶- تورات، كتاب خروج، فصل ۲۱، بند .۱۵

۷- تورات، كتاب خروج، فصل ۲۱، بندهای ۲۸ تا .۳۰

۸- تورات، كتاب خروج، فصل ۳۲، بند .۲۸



همچنین مشاهده کنید