پنجشنبه, ۱۶ اسفند, ۱۴۰۳ / 6 March, 2025
شیرینی انگشتی

مواد لازم:
آرد ۴۰۰ گرم
کره ۲۵۰ گرم
زرده تخممرغ ۳ عدد
شکر ۱۵۰ گرم
نشاسته ذرت ۹۰ گرم
بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
نمک نوک قاشق چای خوری
طرز تهیه:
کره را از یخچال بیرون بگذارید تا در دمای آشپزخانه نرم شود. حالا شکر و زردههای تخم مرغ را با آن ترکیب کرده و هم بزنید. در ظرف دیگری، آرد، بیکینگ پودر، نشاسته ذرت، نمک را ریخته و چند بار الک کنید. در صورت تمایل میتوانید نیمی از این ترکیب را با پودر کاکائو مخلوط کنید تا دو نوع شیرینی داشته باشید. حالا مواد خشک را با مرطوبها ترکیب کرده و ورز دهید تا وقتی که خمیر یکدست شود. به اندازه یک توپک کوچک از مواد جدا کرده، گرد کنید و به همین ترتیب همه مواد را شکل دهید و در کیسه پلاستیکی بگذارید. کیسه را نیم ساعت در یخچال قرار دهید و بعد، آنها را روی کاغذ روغنی چیده و کمی با انگشت فشار دهید تا روی کاغذ پهن شوند. حالا سینی را در فری که دمای ۱۷۵ درجه دارد، به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه قرار دهید. بعد از آن، شیرینیها را از فر خارج کرده و با شکلات مذاب، پودر قند یا پودر نارگیل تزئین کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست