چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

کوکوی مرغ


کوکوی مرغ

● مواد لازم:
▪ سینه مرغ پخته شده: ۱ عدد؛
▪ آب لیمو (یا آب یک عدد لیمو ترش تازه): ۱ قاشق مرباخوری؛
▪تخم مرغ: ۴ عدد؛
▪ آرد گندم: ۱ قاشق غذاخوری؛
▪ ماست چکیده: ۲ قاشق غذاخوری؛
▪ سس گوجه فرنگی: …

مواد لازم:

سینه مرغ پخته شده:

۱ عدد؛

آب لیمو (یا آب یک عدد لیمو ترش تازه):

۱ قاشق مرباخوری؛

تخم مرغ:

۴ عدد؛

آرد گندم:

۱ قاشق غذاخوری؛

ماست چکیده:

۲ قاشق غذاخوری؛

سس گوجه فرنگی:

۱ قاشق غذاخوری؛

گردو خرد شده نه خیلی ریز:

۲ قاشق غذاخوری؛

زرشک پلوئی:

۱ قاشق غذاخوری؛

روغن مایع:

به مقدار لازم؛

زعفران دم کرده (حل شده در آبجوش):

۱ قاشق چای خوری؛

نمک و فلفل:

به میزان لازم.

طرز تهیه:

ابتدا مرغ را به اندازه ۲ بند انگشت خرد می کنیم. زرشک را شسته و با آرد مخلوط می کنیم، آن ها را در ظرف ریخته و به آن گردو، ماست، سس گوجه فرنگی، زعفران، آب لیمو، نمک و فلفل را اضافه می کنیم.

سپس تخم مرغ را به بقیه مواد اضافه می کنیم. ماهیتابه را روی حرارت قرار می دهیم و روغن را به آن اضافه می کنیم. پس از داغ شدن روغن، مایه ی کوکو را در ماهیتابه می ریزیم تا کوکو ببندد. وقتی یک طرف آن پخته شد طرف دیگر را بر می گردانیم و بدون آن که در ظرف را ببندیم آن را می پزیم. کمی که خنک شد آن را به ظرف مورد نظر منتقل می کنیم.

نکته:

از مرغ باقیمانده از غذاهای قبل هم می توان استفاده کرد.



همچنین مشاهده کنید