شنبه, ۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 25 January, 2025
مجله ویستا
کوکوی مرغ
مواد لازم:
سینه مرغ پخته شده:
۱ عدد؛
آب لیمو (یا آب یک عدد لیمو ترش تازه):
۱ قاشق مرباخوری؛
تخم مرغ:
۴ عدد؛
آرد گندم:
۱ قاشق غذاخوری؛
ماست چکیده:
۲ قاشق غذاخوری؛
سس گوجه فرنگی:
۱ قاشق غذاخوری؛
گردو خرد شده نه خیلی ریز:
۲ قاشق غذاخوری؛
زرشک پلوئی:
۱ قاشق غذاخوری؛
روغن مایع:
به مقدار لازم؛
زعفران دم کرده (حل شده در آبجوش):
۱ قاشق چای خوری؛
نمک و فلفل:
به میزان لازم.
طرز تهیه:
ابتدا مرغ را به اندازه ۲ بند انگشت خرد می کنیم. زرشک را شسته و با آرد مخلوط می کنیم، آن ها را در ظرف ریخته و به آن گردو، ماست، سس گوجه فرنگی، زعفران، آب لیمو، نمک و فلفل را اضافه می کنیم.
سپس تخم مرغ را به بقیه مواد اضافه می کنیم. ماهیتابه را روی حرارت قرار می دهیم و روغن را به آن اضافه می کنیم. پس از داغ شدن روغن، مایه ی کوکو را در ماهیتابه می ریزیم تا کوکو ببندد. وقتی یک طرف آن پخته شد طرف دیگر را بر می گردانیم و بدون آن که در ظرف را ببندیم آن را می پزیم. کمی که خنک شد آن را به ظرف مورد نظر منتقل می کنیم.
نکته:
از مرغ باقیمانده از غذاهای قبل هم می توان استفاده کرد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست