پنجشنبه, ۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 23 January, 2025
مجله ویستا

پاستا | طرز تهیه پاستای لاشریمپ


مواد لازم :
اسپاگتی              200 گرم
میگو                    100 گرم
سس گوجه فرنگی  200 گرم
پنیر گودا               به مقدارلازم
نمک و فلفل          به مقدارلازم

طرز تهیه:
ابتدا اسپاگتی را طبق دستور روی آن پخته و آبکش کنید. سپس میگو را داخل سس گوجه فرنگی پخته و قبل از سفت شدن سس، اسپاگتی، نمک و فلفل را اضافه نمایید . بعد از کشیدن غذا در ظرف مورد نظر پنیر را برای تزیین روی آن بریزید.

 

نکات تکمیلی در مورد پاستا

پاستا جزو ماکارونی میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
پاستا را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .

پاستا ، طرز تهیه پاستای لاشریمپ