پنجشنبه, ۲۷ دی, ۱۴۰۳ / 16 January, 2025
مجله ویستا
هویج با مارمالاد پرتقال
مواد لازم:
مارمالاد پرتقال:
نصف پیمانه
سرکه سفید:
یک چهارم پیمانه
دانه زیره:
یک قاشق مرباخوری
عصاره سبزیجات:
یک چهارم پیمانه
خردل:
یک قاشق غذاخوری
هویج ریز:
۱۲عدد
کره:
یک قاشق غذاخوری
پیازچه خرد شده:
۲قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
فر را روی ۲۰۰درجه سانتی گراد تنظیم کنید و سینی را در قسمت وسط قرار دهید. مارمالاد پرتقال، دانه زیره، آب سبزیجات و خردل را در ماهیتابه بزرگ بریزید و حرارت دهید تا با هم مخلوط شود. پس از به جوش آمدن، هویج و سپس نمک، فلفل و سرکه را اضافه کنید.هر چند بار هویج را هم بزنید. سپس ماهیتابه را به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر قرار دهید و هر چند بار هویج را هم بزنید تا مایه غلیظ و هویج ها نرم شود.سپس آن را از فر خارج کنید و در کره تفت دهید. آن را قبل از سرو با پیازچه تزئین کنید. توجه داشته باشید، باید از ماهیتابه مناسب فر استفاده شود یا این که مواد را قبل از قرار دادن داخل فر، در ظرف پیرکس خالی کنید.
ارزش غذایی هر ۱۰۰ گرم هویج خام:
کالری:
۴۱ گرم
کربوهیدرات:
۹.۵۸ گرم
چربی کلی:
۰.۲۴ گرم
فیبر:
۲.۸ گرم
پروتئین:
۰.۹۳ گرم
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست