چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
کشک و بادمجان در فر
مواد لازم
کشک
بادمجان
روغن مایع
پیاز
نعنا
سیر
ریحان تازه
نعنای تازه
همه ی مواد به اندازه ی دلخواه
طرز تهیه:
کف ظرف پیرکس رو کمی چرب کرده بادمجون های سرخ شده رو بگذارید ردیف اول بعد لایه ی بعدی ریحان و نعنای تازه بعد کشک دوباره به همین ترتیب ، کمی آب هم از کنار ظرف بریزید و بگذارید توی فر به حدی که با شعله ی کم بادمجون ها با آب پخته بشه ، به خاطر وجود نعنا و ریحان تازه این کشک و بادمجون عطر بسیار خوبی داره و خیلی لذیذه .
http://khanedar.blogfa.com/۸۶۰۷.aspx
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست