سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
خصومت اجدادی خاندان بوش با اسلام
تفکرات انحرافی مسیحیان صهیونیست و ضدیت با اسلام و مسلمانان که در سخنان و عملکرد بوش، رئیسجمهور آمریکا به وفور پیدا میشود، با توجه به اسناد موجود ارثی بوده و خاندان بوش از ابتدا با التقاط و تزویر سعی در قلب حقایق و مخالفت با اسلام داشتهاند.
جورج بوش (۱۷۹۶-۱۸۵۹) كه عموی پدر بزرگ جورج بوش (رئیس جمهور فعلی آمریکا) ـ با دست کم چهار واسطه ـ میباشد ، رهبر کلیسایی در اندیانا بولس است. وی در جدل و مناظره مهارت داشته و استاد دانشگاه نیویورک در رشته لغت عبری و آداب شرقی و صاحب تالیفاتی نیز می باشد. بیشتر تالیفات وی در شرح اسفار تورات بوده است. اما یکی از مهمترین تالیفات وی همین کتاب زندگی پیامبر اکرم (ص) و امت عرب و مسلمانان است.
با توجه به محتوای این کتاب، میبایست آن را از بدترین کتابهایی دانست که در غرب درباره پیامبر (ص) و مسلمانان نوشته شده است. در این کتاب نه تنها به اسلام و پیامبر اسلام، بلکه به تمام مذاهب شرقی مسیحی نیز توهین شده است.
مولف در مقدمه دلیل ارسال پیامبر اسلام را تأدیب یهود و مسیحیت میداند که پس از سالها گرفتار فساد و انحراف شده بودند؛ لذا همان پیامبری که در تورات و انجیل وعده داده شده بود، آمد تا با شمشیر و جنگ و سپاه، آنان را ادب کند. وی میافزاید: خداوند وعده کرده آنان را عذاب کند و این به وسیله رسولی که از جنس بشر است، خواهد بود!
بوش بر این اساس، به بررسی موقعیت مسیحیت و کلیسا همزمان با ظهور اسلام پرداخته است.
تأکید کتاب بر ذکر نام پیامبر (ص) در کتابهای تورات و انجیل نا خواسته از نقاط مثبت کتاب است. اختلاف در هدف ارسال وتحلیل بحث و ابراز دشمنی نویسنده است.
مطلب دیگر، تأکید مولف بر معراج پیامبر (ص) و بیان آن در کتب عهدین است.
از دیگر اعتقادات مؤلف نظر وی در باره قضا و قدر الهی است. وی بر این عقیده است که خیر و شر موجود در قدر از خدا وند است و خداوند اراده کرده است که در ابتدا اسلام انتشار پیدا کند (البته تا کنون) و پس آنان، مسلمانان به سوی دین صحیح که همان مسیحیت است باز گردند. در نهایت مسیح هم باز خواهد گشت و حکومت خواهد کرد.
به عقیده کارشناسان، کتاب جورج بوش مبنای بسیاری از نوشتههای بعدی نویسندگان و شرق شناسان غربی بوده و خواندن این کتاب در شناخت دیدگاه غرب نسبت به اسلام و مسلمانان ضروری است.
مواردی درباره مؤلف و کتاب او بسیار شایان توجه است: خبر انتشار این کتاب در سال ۲۰۰۴ منتشر شد. به دنبال آن در روزنامه الحیات در مقالهای که توسط نویسنده ای از دانشگاه الازهر نوشته شده بود اعلام شد که نویسنده آن جد اعلای بوش رئیس جمهور فعلی امریکاست.
از آنجایی که در این کتاب توهینهای آشکاری به اسلام و محمد (ص) و عرب شده بود، این مساله موجب سر و صدا گردید. در این باره توضیحاتی در نشریات انگلیسی از جمله خبرگزاری رویترز در تاریخ ۱۳ دسامبر ۲۰۰۴ به این شرح منتشر شد:
۱. کشیش جرج بوش کتابی با عنوان زندگی محمد در سال ۱۸۳۰ نوشته و در این تردیدی نیست.
۲. این کشیش بوش پدر بزرگ یا جد مستقیم رئیس جمهور فعلی آمریکا نیست. این مطلب در کتاب رسمی مربوط به اجداد و خاندانهای روسای جمهور امریکا آمده است.
۳. دو شجره نامه مستقل نشان میدهد که کشیش بوش پسر عموی اُبادیا بوش بوده که این ابادیا پدر پدر پدر پدر بزرگ رئیس جمهور فعلی امریکاست.
۴. کتاب زندگی محمد (ص) از سال ۱۹۰۱ تا ۲۰۰۲ به صورت دستنویس بوده است. در سال ۲۰۰۲ ناشری به تکثیر جزئی و بر اساس درخواست آن را عرضه کرد که جمعا ۵۰ نسخه از آن تاکنون (۲۰۰۴) منتشر شده است.
کتاب یاد شده در آوریل ۲۰۰۴ برای بار نخست و در سپتامبر همان سال برای بار دوم به عربی ترجمه و همراه با متن انگلیسی منتشر شد.
در این گزارشها تأکید میشد که در این کتاب عربها به عنوان حشرات یا ملخ و امثال اینها معرفی نشدهاند.
منبع: کتابخانه تخصصی تاریخ اسلام و ایران
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست