چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
۶ شربت متفاوت تابستانی
در این هوای گرم هیچچیز مثل یک شربت خنک و البته تابستانی نمیچسبد. ما ایرانیها نوشیدنیهایی که درست میکنیم معمولا خیلی متنوع نیستند. البته به نظر میرسد درست کردن نوشیدنیهای جدید و غیرکلیشهای کار سختی است اما برخلاف چیزی که فکر میکنید برای درست کردن نوشیدنیهای خوشمزه فقط کافی است درست کردن هر کدام را بلد باشید. این شش نوشیدنی، تفاوت زیادی با هم دارند. برای اینکه هر بار مجبور نباشید آب میوههای مصنوعی کارخانهای جلوی میهمانهایتان بگذارید، از دستور درست کردن این نوشیدنیهای ساده و راحت استفاده کنید. همه این پیشنهادها طبیعی، مفید و خوشمزه هستند.
۱- شربت ریحان
برای درست کردن این شربت مقوی یکونیم فنجان شکر را با یک و نیم فنجان آب سرد مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید. حدود پنج دقیقه صبر کنید تا شکر کاملا حل شود. سپس آن را از روی حرارت بردارید و ۱۰ برگ ریحان در آن بریزید. وقتی سرد شد، ریحانها را از آن خارج کنید و شربت به دست آمده را با آب رقیق کنید و به همراه یخ و چند برگ ریحان در کنار لیوان یا پارچ سرو کنید.
۲- شربت آلبالو
برای سرو بهترین نوع این شربت معروف ایرانی هستههای آلبالو را درآورید و یک لایه از آن کف قابلمه پهن کنید. مقداری شکر روی آنها بپاشید و بعد یک لایه دیگر آلبالوها را بریزید. سپس قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید تا آلبالوها آب بیندازد و پخته شود. باقی مانده میوه آلبالو را میتوانید برای آلبالوپلو کنار بگذارید و شربت باقیمانده را به همراه آب و یخ سرو کنید.
۳- شربت لیمو، پرتقال و زنجبیل
یک پرتقال و یک لیموترش درشت و آبدار را آب بگیرید. سپس یک سانتیمتر زنجبیل تازه را ببرید و با یک قاشق عسل و یک قاشق شکر در غذاساز مخلوط کنید تا کاملا صاف و یکدست شوند. آن را با آب پرتقال و لیمو مخلوط کرده، با آب سرد رقیق و با یخ سرو کنید. برای زیبایی میتوانید آن را با برشهای پرتقال تزیین کنید.
۴-آیس تی
یک قوری چای بسیار رقیق دم کنید و بعد از اینکه آن را از روی حرارت برداشتید، چند برگ نعناع تازه در آن بریزید. بعد از اینکه چای سرد شد، مقداری شکر در آن بریزید، سپس چند لیوان را از یخ و پودر یخ پر کنید و چای را روی یخها بریزید. میتوانید با چند برگ نعناع و ریحان آن را تزیین کنید.
۵-آیسکافی با لیمو
در قهوهجوش، به ازای هر فنجان آب، یک قاشق چایخوری قهوه و یک قاشق شکر بریزید. قهوهجوش را روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید. سپس آن را از روی شعله بردارید و بعد قهوه را به آرامی در یک ظرف بریزید و یک لیموترش تازه روی آن بچکانید. آن را در فریزر بگذارید و هر چند دقیقه یکبار با چنگال هم بزنید تا شبیه یخ در بهشت شود. زمانی که مخلوط ژلهای شد آن را سرو کنید.
۶- شربت شاهتوت
شاهتوت را درست مثل آلبالو لایهلایه به همراه شکر در قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید. بعد از اینکه پخت، میتوانید از باقیمانده میوه شاهتوتها برای مربا استفاده کنید. شربت به جا مانده را صاف کنید، به همراه یخ و آب سرد رقیق و سرو کنید. میتوانید برای زیبایی شربت پارچ آن را با یک قاشق بستنی شاهتوت تزیین کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست