چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

خورش هویج


پیازها را خلالی كرده و سرخ می‌كنیم. بعد از طلایی شدن پیازها، زردچوبه را به آن اضافه كرده و در مرحله بعد گوشت یا مرغ را هم به آن اضافه می‌كنیم و می‌گذاریم با مقداری آب بپزد.
مواد لازم (برای 2 تا 3 نفر):
گوشت خورشتی یا مرغ 300 گرم
پیاز متوسط 2 تا 3 عدد
هویج 6 عدد متوسط
آلو بخارا 8 عدد
آبلیمو 2 قاشق غذا خوری
شكر در صورت تمایل
زعفران به میزان دلخواه
زردچوبه و فلفل و نمك به میزان لازم
طرز تهیه:
پیازها را خلالی كرده و سرخ می‌كنیم. بعد از طلایی شدن پیازها، زردچوبه را به آن اضافه كرده و در مرحله بعد گوشت یا مرغ را هم به آن اضافه می‌كنیم و می‌گذاریم با مقداری آب بپزد.
آلوها را در آب سرد خیس كرده، داخل خورشت می‌ریزیم. سپس هویج‌ها را خلالی كرده و با مقدار كمی روغن تفت می‌دهیم. بعد از این‌كه گوشت یا مرغ تقریباً پخته شد، نمك، فلفل و كمی زعفران را هم به آن اضافه می‌كنیم و می‌گذاریم خورشت بجوشد تا كاملاً جا بیافتد. در مرحله آخر آبلیمو و در صورت تمایل شكر را هم به آن اضافه می‌كنیم و می‌گذاریم تا بجوشد.
گردآوری :گروه سبک زندگی سیمرغ
www.seemorgh.com/lifestyle
منبع: jamejamonline.ir
مطالب پیشنهادی:
پیراشكی با خمیر آماده
طرز تهیه بهترین پنکیک!!
پوست سیب زمینی سرخ کرده همراه با پنیر و ژامبون
طرز تهیه پیراشكی سیب زمینی و نان سیر دار
طرز تهیه سس پاستا