سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مجله ویستا

خورش قارچ


● مواد لازم:
▪ روغن مایع: ۱۰۰ گرم
▪ پیاز ۲ عدد
▪ فلفل دلمه‌ای: ۳ عدد
▪ پودر کاری: یک قاش چایخوری
▪ رب گوجه‌فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
▪ آب: ۵۰۰ میلی‌لیتر
▪ قارچ: ۷۵۰ گرم
▪ آب‌لیموی ترش: ۳ …

مواد لازم:

روغن مایع:

۱۰۰ گرم

پیاز ۲ عدد

فلفل دلمه‌ای:

۳ عدد

پودر کاری:

یک قاش چایخوری

رب گوجه‌فرنگی:

۲ قاشق غذاخوری

آب:

۵۰۰ میلی‌لیتر

قارچ:

۷۵۰ گرم

آب‌لیموی ترش:

۳ قاشق غذاخوری

نمک:

نصف قاشق چایخوری

زرده تخم‌مرغ:

۲ عدد

فلفل:

یک قاشق چایخوری

طرز تهیه:

روغن را حرارت داده و پیاز ریز خرد شده را در روغن تفت ‌دهید تا طلایی شود. فلفل دلمه‌ای را به قطعات متوسط برش داده، به پیاز اضافه کنید و ۵ دقیقه تفت دهید.

رب گوجه‌فرنگی، پودر کاری و خردل را اضافه کنید. آب را اضافه کنید. قارچ‌ها را ۴ قسمت کرده و جداگانه در روغن با آب لیموترش و نمک به مدت ۱۰ دقیقه تفت دهید.

قارچ‌ها را به پیاز و فلفل دلمه‌ای اضافه کنید و ۱۵ دقیقه تفت دهید. زرده‌های تخم‌مرغ را با چنگال باز کرده و فلفل را اضافه کنید. ظرف را از روی شعله برداشته، زرده‌های تخم‌مرغ را اضافه کنید و خوب هم بزنید. خورش را چشیده و در صورت نیاز، نمک اضافه کنید. اجازه بدهید خورش ۵ تا ۱۰ دقیقه بجوشد تا به خوبی جا بیفتد.