یکشنبه, ۲۳ دی, ۱۴۰۳ / 12 January, 2025
مجله ویستا

ویتامین E


این ویتامین یك ویتامین محلول در چربی است. این ویتامین در بافت كبد و چربی و قلب و عضلات بیضه ها و رحم ، خون و غده هیپوفیز و غده فوق كلیوی ذخیره می گردد.
این ویتامین را به دلیل خواص …

این ویتامین یك ویتامین محلول در چربی است. این ویتامین در بافت كبد و چربی و قلب و عضلات بیضه ها و رحم ، خون و غده هیپوفیز و غده فوق كلیوی ذخیره می گردد.

این ویتامین را به دلیل خواص آنتی اكسیدانی اش ویتامین جوانی می دانند.همچنین این ویتامین موجب رسیدن مقادیرزیادی از اكسیژن به بدن می شود و موجب افزایش طاقت وتحمل حین انجام فعالیت های بدنی می شود.در اثر كمبود این ویتامین عوارض زیر مشاهده می گردد:

تخریب گلبولهای قرمز(آنمی همولیتیك)،تحلیل عضلات،بعضی از انواع كم خونی، برونكوپنومونی در كودكان نارس،نوروپاتی و میوپاتی همراه با كراتین اوری در بزرگسالان مبتلا به سوء جذب طولانی مدت.

از منابع این ویتامین می توان:به جوانه گندم، دانه سویا،كلم بروكلی،اسفناج، آرد غلات كامل و تخم مرغ را نام برد.