شنبه, ۱۶ تیر, ۱۴۰۳ / 6 July, 2024
مجله ویستا
قبل از پختن سیر آن را خرد كنید
اگر قرار است برای طبخ غذا از سیراستفاده كنید اول باید آن را خرد كنید زیرا این بهترین راه حفظ تركیبات گیاهی مفید آن طی فرآیند پخت است.
سیر حاوی تركیباتی است كه در جلوگیری از تشكیل لخته خون مؤثرند. مطالعات انجام شده نشان می دهد پختن می تواند به تركیبات ضدانعقادی موجود در سیر آسیب بزند. گفته می شود خرد كردن سیر ممكن است از این آسیب جلوگیری كند.
در این مطالعه مشاهده شد میزان تركیبات ضدانعقاد خون در سیر پخته شده به مدت سه دقیقه در آب جوش یا فر ۴۰۰ درجه فارنهایت به اندازه میزان این مواد در سیر خام است. اما پختن سیر خرد نشده به مدت شش دقیقه كاملا اثرات ضدانعقادی این تركیبات را مهار می كند. حتی فشردن سیر قبل از پخت به حفظ این مواد كمك می كند گرچه پس از شش دقیقه بخش عمده اثرات ضدانعقادی خود را از دست میدهد.
انتخابات ریاست جمهوری 1403 انتخابات ریاست جمهوری انتخابات انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم مسعود پزشکیان انتخابات 1403 سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ ایران پزشکیان ستاد انتخابات کشور جلیلی
هواشناسی ترافیک قوه قضاییه پلیس پلیس راهور شهرداری تهران اربعین گرما قتل سلامت سازمان هواشناسی
حقوق بازنشستگان خودرو بانک مرکزی قیمت طلا قیمت خودرو بازنشستگان قیمت دلار سهام عدالت دلار مسکن قیمت سکه بازار خودرو
ماه محرم رامبد جوان بهاره رهنما هنرمندان ازدواج محرم تلویزیون الناز شاکردوست بازیگر سینما سینمای ایران
آیفون
اسرائیل انگلیس جو بایدن فلسطین جنگ غزه رژیم صهیونیستی غزه آمریکا روسیه دونالد ترامپ ولادیمیر پوتین فرانسه
یورو 2024 فوتبال پرسپولیس استقلال تیم ملی آلمان تیم ملی اسپانیا علیرضا بیرانوند باشگاه پرسپولیس لیگ برتر ترکیه کریستیانو رونالدو سپاهان
هوش مصنوعی همستر کامبت سامسونگ ایلان ماسک پهپاد گوگل هواپیما نمایشگاه الکامپ
تب دنگی دیابت سرطان خواب کاهش وزن اضطراب