شنبه, ۱۶ تیر, ۱۴۰۳ / 6 July, 2024
مجله ویستا

قبل از پختن سیر آن را خرد كنید


قبل از پختن سیر آن را خرد كنید

اگر قرار است برای طبخ غذا از سیراستفاده كنید اول باید آن را خرد كنید زیرا این بهترین راه حفظ تركیبات گیاهی مفید آن طی فرآیند پخت است.
سیر حاوی تركیباتی است كه در جلوگیری از تشكیل …

اگر قرار است برای طبخ غذا از سیراستفاده كنید اول باید آن را خرد كنید زیرا این بهترین راه حفظ تركیبات گیاهی مفید آن طی فرآیند پخت است.

سیر حاوی تركیباتی است كه در جلوگیری از تشكیل لخته خون مؤثرند. مطالعات انجام شده نشان می دهد پختن می تواند به تركیبات ضدانعقادی موجود در سیر آسیب بزند. گفته می شود خرد كردن سیر ممكن است از این آسیب جلوگیری كند.

در این مطالعه مشاهده شد میزان تركیبات ضدانعقاد خون در سیر پخته شده به مدت سه دقیقه در آب جوش یا فر ۴۰۰ درجه فارنهایت به اندازه میزان این مواد در سیر خام است. اما پختن سیر خرد نشده به مدت شش دقیقه كاملا اثرات ضدانعقادی این تركیبات را مهار می كند. حتی فشردن سیر قبل از پخت به حفظ این مواد كمك می كند گرچه پس از شش دقیقه بخش عمده اثرات ضدانعقادی خود را از دست میدهد.