یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

چای زنجبیل


چای زنجبیل

● مواد لازم
▪ آب: ۴ فنجان
▪ ریشه تازه زنجبیل: ۵ سانتیمتر
در صورت تمایل می توانید از عسل و لیمو هم استفاده کنید.
● طرز تهیه
پوست زنجبیل را کنده ( بهتر است بتراشید) و سپس آن را به شکل ورقه …

مواد لازم

آب:

۴ فنجان

ریشه تازه زنجبیل:

۵ سانتیمتر

در صورت تمایل می توانید از عسل و لیمو هم استفاده کنید.

طرز تهیه

پوست زنجبیل را کنده ( بهتر است بتراشید) و سپس آن را به شکل ورقه های بسیار نازک برش دهید، آب را در ظرفی مناسب جوش بیاورید و در اولین لحظات جوش آمدن آب ورقه های زنجبیل را به آن اضافه کنید. در آن را بپوشانید ،آن را کم کرده و اجازه بدهید ۱۵ تا ۲۰دقیقه بماند ، سپس چای حاصله را صاف کنید برای طعم بهتر می توانید به آن عسل و لیموترش هم اضافه کنید. البته بهتر است این نکته را یاد آور شویم که اگر این چای را برای خواص درمانی آن در زمینه سرماخوردگی و آنفولانزا می نوشید ، انواع شیرین آن توصیه نمی شود.



همچنین مشاهده کنید