یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
آموزش پخت باقلوا
مواد لازم:
بادام پوست گرفته چرخ کرده:
نیم کیلو
خاک قند:
۲۵۰ گرم
هل کوبیده الک کرده نرم:
یک قاشق سوپخوری سرخالی
مواد لازم برای لواش باقلوا:
زرده تخم مرغ:
۲ عدد
شیر:
۱ استکان
روغن آبکرده:
دو قاشق سوپخوری
آرد به مقداری که مایه خمیر بشود و بدست نچسبد:
در حدود ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم
پکینگ پودر:
نصف قاشق مرباخوری
مواد لازم برای شربت باقلوا:
شکر:
نیم کیلو،
آب:
۱ و نیم پیمانه،
گلاب:
نصف پیمانه
طرز تهیه
اول خمیر لواش باقلوا را بطریق ذیل آماده می کنیم: شیر،پکینگ پودر و روغن و زرده تخم مرغ را مخلوط می کنیم و کم کم آرد می ریزیم و مرتب بهم می زنیم تا مایه خمیر شده به دست نچسبد و زیاد هم سفت نشود، بعد خمیر را خوب مالش می دهیم و می گذاریم دو سه ساعت در کیسه نایلون بماند. مایه بادام و قند و هل کوبیده را مخلوط می کنیم روی میز را کمی آرد می پاشیم. در صورت تهیه در جعبه از خمیر گلوله ای به اندازه یک گردو بر می داریم روی میز را کمی آرد می پاشیم و خمیر را با نورد نازک تا حدی که ممکن است باز می کنیم و دقت می کنیم به آن فرم جعبه را بدهیم.
با برس مخصوص آرد روی لواش را پاک می نماییم جعبه را روی لواش قرار می دهیم و لواش را کمی بزرگتر از جعبه می بریم و در جعبه می اندازیم و به همین طریق داخل جعبه را می توان ۲ تا ۳ ورقه لواش انداخت،بعد جعبه را با مایه بادام و قند آماده شده پر می کنیم و با پشت قاشق مایه را فشار می دهیم تا کاملا سفت و صاف شود. کمی گلاب با دست روی بادام و قند می پاشیم و دو تا چهار ورق لواش بطریق فوق روی جعبه می اندازیم و باقلوا را با کارد به صورت لوزی یا چهارگوش می بریم، بعد ۱۵۰ گرم روغن آب کرده جرم گرفته را داغ می کنیم و به تناسب روی جعبه ها می دهیم و جعبه ها را داخل سینی فر می چینیم و سینی را روی پنجره اول فر بطرف پایین با حرارت ۳۰۰ درجه می گذاریم تا یک ربع الی ۲۰ دقیقه بماند و روی باقلوا کمی طلایی رنگ شود. سینی را بیرون می آوریم کمی که سرد شد روی جعبه ها را بتناسب از شربت آماده می ریزیم (شربت باقلوا را یک مرتبه روی باقلوا نمی ریزیم. بهتر است شربت را بدفعات روی باقلوا ریخت تا باقلوا زیاد خمیر نشود).
طرز تهیه شربت باقلوا:
شکر را با آب مخلوط می کنیم و روی آتش می گذاریم تا جوش بیاید و کمی غلیظ شود. گلاب را می ریزیم چند جوش که زد شربت را از صافی رد می کنیم. در صورتیکه باقلوا مدتی ماند و خشک شد کمی شربت رقیق و گرم روی باقلوا می دهیم. در صورتی که باقلوا را در سینی تهیه کردیم باید لواش را بزرگ به اندازه سینی باز کرده به طریق فوق عمل نمود.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
امیرعبداللهیان حسین امیرعبداللهیان ترکیه دولت سیستان و بلوچستان جنگ انتخابات مجلس شورای اسلامی حجاب دولت سیزدهم افغانستان مجلس
سیل هواشناسی تهران شهرداری تهران بارندگی سازمان هواشناسی باران فضای مجازی یسنا آتش سوزی هلال احمر آموزش و پرورش
هوش مصنوعی خودرو دلار قیمت خودرو قیمت دلار مسکن قیمت طلا تورم بانک مرکزی بازار خودرو حقوق بازنشستگان ارز
مسعود اسکویی تلویزیون صدا و سیما جهان حج مهران غفوریان موسیقی صداوسیما سریال سینمای ایران سازمان صدا و سیما
رژیم صهیونیستی فلسطین اسرائیل جنگ غزه حماس روسیه آمریکا انگلیس اوکراین نوار غزه ایالات متحده آمریکا یمن
فوتبال پرسپولیس استقلال سپاهان رئال مادرید لیگ برتر باشگاه استقلال بازی باشگاه پرسپولیس علی خطیر جواد نکونام بایرن مونیخ
آیفون اینستاگرام دیابت اپل ناسا عکاسی تبلیغات موبایل گوگل
کبد چرب فشار خون گرما