دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا
گل کلم به سبک یونانی
کلم : ۱ عدد
روغن : ۰.۲۵ فنجان
پیاز : ۱.۵ فنجان
سیر : ۲ عدد
رب گوجه فرنگی : ۲ فنجان
نمک : ۱.۵ قاشق مربا خوری
فلفل سیاه : ۰.۵ قاشق مربا خوری
جعفری ساطوری شده : ۰.۲۵ فنجان
گل کلم را شسته و آن را خرد کنید، روغن را در ماهی تابه آب کرده و پیاز را کمی در آن سرخ کنید، سپس عصاره گوجه فرنگی، سیر، نمک و فلفل سیاه را بریزید.
بگذارید روی آتش ملایم مدت ده دقیقه بجوشد، سپس کلم خرد شده را به آن اضافه کنی.د
بگذارید ۲۰ دقیقه دیگر بپزد بالاخره جعفری خرد کرده را ریخته و غذا را سر سفره بیاورید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران صادق زیباکلام مجلس شورای اسلامی مجلس مجلس دوازدهم انتخابات انتخابات مجلس انتخابات مجلس دوازدهم دولت انتخابات مجلس شورای اسلامی ستاد انتخابات کشور دولت سیزدهم
قتل شیراز سیل تهران هواشناسی فضای مجازی شهرداری تهران زلزله سازمان هواشناسی پلیس وزارت بهداشت سلامت
سایپا خودرو حقوق سربازان قیمت دلار قیمت خودرو قیمت طلا گاز بازار خودرو حقوق بازنشستگان نمایشگاه نفت ایران خودرو بانک مرکزی
نمایشگاه کتاب نمایشگاه کتاب تهران کتابخانه کتاب جشنواره فیلم فجر دفاع مقدس سینمای ایران تلویزیون رضا عطاران سینما نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران تئاتر
فناوری کره زمین
اسرائیل غزه فلسطین جنگ غزه روسیه آمریکا حماس افغانستان سازمان ملل اوکراین رفح نوار غزه
فوتبال پرسپولیس استقلال رئال مادرید لیگ برتر بازی هوادار باشگاه پرسپولیس لیگ برتر فوتبال ایران لیگ برتر ایران سپاهان باشگاه استقلال
هوش مصنوعی شفق قطبی خورشید مریم میرزاخانی ایلان ماسک تبلیغات ناسا اپل نوآوری گوگل
رژیم غذایی درمان و آموزش پزشکی دیابت فشار خون قهوه بارداری افسردگی