دوشنبه, ۷ خرداد, ۱۴۰۳ / 27 May, 2024
مجله ویستا
گل کلم به سبک یونانی
کلم : ۱ عدد
روغن : ۰.۲۵ فنجان
پیاز : ۱.۵ فنجان
سیر : ۲ عدد
رب گوجه فرنگی : ۲ فنجان
نمک : ۱.۵ قاشق مربا خوری
فلفل سیاه : ۰.۵ قاشق مربا خوری
جعفری ساطوری شده : ۰.۲۵ فنجان
گل کلم را شسته و آن را خرد کنید، روغن را در ماهی تابه آب کرده و پیاز را کمی در آن سرخ کنید، سپس عصاره گوجه فرنگی، سیر، نمک و فلفل سیاه را بریزید.
بگذارید روی آتش ملایم مدت ده دقیقه بجوشد، سپس کلم خرد شده را به آن اضافه کنی.د
بگذارید ۲۰ دقیقه دیگر بپزد بالاخره جعفری خرد کرده را ریخته و غذا را سر سفره بیاورید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
مجلس دوازدهم مجلس شورای اسلامی انتخابات ریاست جمهوری ایران انتخابات رئیس جمهور سید ابراهیم رئیسی سیدابراهیم رئیسی شهدای خدمت رهبر انقلاب سقوط بالگرد رئیسی ریاست جمهوری
تهران هواشناسی قتل پلیس فضای مجازی سرقت وزارت بهداشت شهرداری تهران سازمان هواشناسی مشهد کنکور بارش باران
بانک مرکزی قیمت طلا قیمت خودرو خودرو ایران خودرو مسکن دولت سیزدهم قیمت دلار بازنشستگان بورس بازار خودرو حقوق بازنشستگان
شهید سینما هنرمندان تلویزیون موسیقی سریال سینمای ایران تئاتر جشنواره کن قرآن کریم کتاب دفاع مقدس
دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه تهران شورای عالی انقلاب فرهنگی دانش بنیان
رژیم صهیونیستی فلسطین اسرائیل غزه جنگ غزه روسیه آمریکا حماس ترکیه رفح نوار غزه اتحادیه اروپا
فوتبال پرسپولیس استقلال مهدی طارمی جواد نکونام تیم ملی والیبال ایران لیگ برتر ایران لیگ برتر والیبال استقلال خوزستان باشگاه پرسپولیس بارسلونا
هوش مصنوعی کودکان سامسونگ اپل ایلان ماسک ماهواره گوگل واتساپ مایکروسافت
چاقی افسردگی سکته مغزی نمک سرطان تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو استرس کاهش وزن زوال عقل