جمعه, ۲۱ دی, ۱۴۰۳ / 10 January, 2025
مجله ویستا
خوراک جدید با بادمجان
مواد لازم
سه عدد فلفل دلمه ای قرمز
دو عدد بادمجان بزرگ
دو قاشق غذاخوری روغن هسته انگور
یک فنجان و نیم برگ جعفری خرد شده
سه چهارم قاشق چایخوری نمک
نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
۱۴ ورقه پنیر مازارولا
سه حبه سیر
دو تا سه عدد گوجه فرنگی رسیده (به هشت قسمت برش دهید)
یک چهارم فنجان روغن زیتون
دو قاشق غذاخوری سرکه
کمی نمک و فلفل
طرز تهیه
فلفل دلمه ها را کباب کنید و آن را روی کاغذ مخصوص آشپزخانه بگذارید. بادمجان ها را ورقه کنید و در ماهیتابه ای محتوای روغن هسته انگور بریزید، نمک را به آن اضافه کرده و روی شعله ملایم اجاق گاز قرار دهید تا سرخ شود. جعفری را به مدت ۱۰ دقیقه در آب جوش بپزید و سپس آنها را در آبکش بریزید. به صورت ورقه ورقه، بادمجان، جعفری و فلفل دلمه ها را بچینید. در مخلوط کن، سیر و گوجه فرنگی را به همراه سرکه و روغن زیتون ریخته و کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید. سس را در ماهی تابه بریزید. پنیر پیتزا را به ورقه های بادمجان اضافه کنید، ورقه ها را در سس تفت دهید و به مدت پنج دقیقه روی شعله ملایم اجاق گاز قرار دهید.
فریده وکیلی
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست