چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

رول استیک بالزامیکی با سبزیجات


رول استیک بالزامیکی با سبزیجات

در این مطلب روش تهیه غذایی سبک و متفاوت را پیشنهاد داده‌ایم.

مواد لازم برای ۸ تا ۱۰ عدد رول:

۱ کیلو گوشت گوساله استیکی (به صورت ورقه‌های نازک بریده شود)

نمک و فلفل به مقدار لازم

۳ ق س سس ورستر‌شایر

ادویه گوشت به مقدار لازم

۱ ق س روغن زیتون مخصوص سرخ کردن

مواد لازم برای سبزیجات داخل رول:

۱ عدد هویج

۱ عدد فلفل دلمه‌ای قرمز

۱/۲ یک کدوی درشت

۵ تا ۶ عدد پیازچه

۲ حبه سیر

۱ ق چ سبزیجات معطر

مواد لازم برای سس بالزامیک:

۲ ق چ کره

۲ ق س موسیر رنده شده

۱/۴ پیمانه سرکه بالزامیک

۲ ق س شکر قهوه‌ای

۱/۴ پیمانه آب گوشت

طرز تهیه:

۱. ورقه‌های گوشت را با نمک، ادویه گوشت، فلفل و سس ورستر‌شایر طعم‌دار کنید و ۳۰ دقیقه بگذارید تا سس به خوردش برود. در این فاصله زمانی تمام سبزیجات را به صورت خلال‌های بلند خرد کنید. فقط حواس‌تان باشد طول سبزیجات خرد شده باید از عرض نوارهای استیک بیشتر باشد. سیر را هم رنده کنید و کنار بگذارید. برای آماده کردن سس، کره را داخل تابه بریزید و موسیر را روی شعله ملایم دو دقیقه تفت دهید تا شفاف شود. سپس بقیه مواد لازم سس را اضافه کرده، با هم خوب مخلوط کنید. سس را تا زمانی حرارت دهید که حجم آن نصف شود. حالا سس آماده است. آن را به کاسه‌ای منتقل کنید.

۲. روغن زیتون مخصوص سرخ کردن را در همان تابه بریزید و سیر رنده شده را در آن به مدت چند دقیقه تفت دهید. حرارت را زیاد کنید و هویج، فلفل دلمه‌ای و کدوی نواری شده را در روغن تفت دهیدو سبزیجات معطر را هم به مواد اضافه کنید.البته نیازی به سرخ کردن پیازچه نیست. بعد از اینکه سبزیجات نیم‌پز شدند آنها را به صورت دسته هایی در آورید، با یک نوار گوشتی ببندید و با خلال دندان فیکس شان کنید. هر کدام از این رول‌ها را داخل تابه‌ای که قبلا در آن روغن ریخته بودید قرار دهید. سپس در تابه را بگذارید و روی اجاق گاز قرار دهید و صبر کنید تا گوشت بپزد. نیم ساعت قبل از پایان مرحله پخت مقداری از سس را روی گوشت بریزید و باقیمانده را هم موقع سرو روی رول‌ها بریزید. فقط یادتان باشد خلال‌ها را جدا کنید.