چهارشنبه, ۱۰ بهمن, ۱۴۰۳ / 29 January, 2025
مجله ویستا

گلابی غنی از ویتامین K


گلابی غنی از ویتامین K

گلابی که از گروه غذایی سیب است ، برخلاف سیب دارای پوست نازک است و در رنگ های زرد، سبز، قهوه ای، قرمز یا ترکیبی یافت می شود. اگرچه تمام انواع گلابی مفید است اما گلابی چینی از ارزش …

گلابی که از گروه غذایی سیب است ، برخلاف سیب دارای پوست نازک است و در رنگ های زرد، سبز، قهوه ای، قرمز یا ترکیبی یافت می شود. اگرچه تمام انواع گلابی مفید است اما گلابی چینی از ارزش دارویی بیشتری برخوردار است.

خواص:

- منبع عالی فیبر محلول در آب است.

- حاوی ویتامین های A،B۱،B۲،C، E، اسید فولیک، نیاسین، مس، فسفر، پتاسیم، مقدار کمی کلسیم،کلرین، آهن، سدیم، منیزیم و سولفور است.

- برخی از انواع گلابی دارای میزان آهن بیشتری است. در صورت قهوه ای شدن گلابی پس از برش این امر نشانه بالا بودن میزان آهن است.

- خاصیت آنتی اکسیدان و ضدسرطان دارد و از فشار خون بالا و سکته پیشگیری می کند.

- میزان بالای ویتامین C و مس در آن که عملکرد آنتی اکسیدان دارد، سلول ها را در برابر آسیب رادیکال های آزاد محافظت می کند.

- میزان بالای پکتین در آن در کاهش کلسترول موثر است.

- گلابی را با پوست بخورید زیرا فیبر موجود در آن برای سلامت روده مفید است.

- مصرف منظم آب گلابی به افرادی که از یبوست رنج می برند، توصیه شده است.

- آب گلابی سرشار از فروکتوز و گلوکز است و منبع عالی انرژی است.

- کاهش دهنده تب است، کافی است یک لیوان آب گلابی بخورید تا حرارت بدن را پایین بیاورد.

- ماده مغذی موجود در آن برای سیستم ایمنی بدن حیاتی است.