جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
نان و پنیر و سبزیِ مجلسی
مواد لازم برای تهیه نان:
آرد: ۳۵۰ گرم (مقدار آرد تقریبی است)
خمیرمایه: یک قاشق مرباخوری (۷ گرم)
شکر: یک قاشق چایخوری
نمک: یک قاشق چایخوری
تخممرغ: یک عدد
شیر گرم: سهچهارم پیمانه
روغنمایع: یکچهارم پیمانه
برای رومال کردن نان:
زرده تخممرغ: یک عدد
شیر: یک قاشق غذاخوری
مواد لازم برای داخل نانها:
سبزی خوردن:۱۰۰ گرم
پنیر لیقوان: ۲۰۰ گرم
طرز تهیه:
۱-خمیر مایه خشک و شکر را داخل شیر گرم (دمای شیر باید به اندازهای باشد که وقتی انگشتتان را داخل شیر میکنید، دستتان را نسوزاند) بریزید و سر ظرف را ببندید و ۱۰ دقیقه در یک جای گرم بگذارید تا خمیر مایه فعال شود.
۲- داخل یک کاسه بزرگ خمیر مایه فعال شده و تخممرغ و نمک و روغن مایع را خوب با چنگال هم بزنید تا یکدست شود. حالا آرد را کمکم به مواد اضافه کنید تا خمیری حاصل شود که بهدست نچسبد (به خمیرتان بیش از اندازه آرد اضافه نکنید، چون خمیرتان سفت میشود).
۳- این خمیر را ۱۰ دقیقه خوب ورز بدهید تا سطحش صاف و کاملا نرم شود. یک کاسه بزرگ را چرب کرده و خمیر را داخل آن بگذارید و روی کاسه را با پلاستیک فریزر یا پارچه تمیز بپوشانید و در یک جای گرم حدود یک ساعتونیم استراحت بدهید.
۴- فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. الان خمیرتان استراحت لازم را انجام داده و حجم آن دو برابر شده است. با مشت حجمش را بخوابانید و به اندازه سه دقیقه خوب ورز دهید.
۵- برای قالب زدن این خمیر به دو قالب گرد ۶ و ۹ سانتیمتری احتیاج دارید. خمیرتان را به ضخامت یک سانتیمتر با وردنه روی سطح کار پهن کنید (برای این خمیر نیازی نیست سطح کار آرد پاشی شود). اول با قالب ۹ سانتیمتری قالب بزنید بعد قالب ۶ سانتیمتری را داخل قالب ۹ سانتیمتری بگذارید و یک دایره از خمیر درست کنید. با این تفاسیر شما الان یک دایره به قطر ۶سانتیمتر دارید و یک حلقه تو خالی ۹سانتیمتری.
۶- حالا حلقه ۹ سانتیمتری را بهصورت مارپیچ بپیچانید و بعد دور دایره ۶سانتیمتری بگذارید؛ درست مانند یک دیوار. همه خمیرها را به همین صورت درست کنید و داخل سینی فر با فاصله بچینید. روی نانها را با پارچه تمیز بپوشانید تا ۱۵ دقیقه دیگر استراحت کند. به این صورت حجم خمیر دوباره دوبرابر میشود.
۷-حالا برای رومال کردن نان، زرده را با شیر مخلوط کرده و با برس روی نانها را به زرده آغشته کنید و اگر تمایل دارید تخم خرفه یا کنجد روی نانها بپاشید.
۸- نانها را داخل فر بگذارید تا به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه خوب برشته شوند. برای خوشرنگ شدن آنها میتوانید گریل بالای فر را هم روشن کنید. همین که نانها طلایی شد گریل را خاموش کنید، از فر درآورده و روی پنجره سیمی خنک کنید. در این فاصله که نانها خنک میشوند، میتوانید مواد داخل آنها را آماده کنید.
۹- برای این کار سبزی خوردن را حسابی ساطوری کنید. پنیر را اضافه کنید و با چنگال این دو را به خورد هم بدهید. داخل نانها را با مخلوط پنیر و سبزی پر کنید و در ظرف سرو بچینید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل غزه روسیه مجلس شورای اسلامی نیکا شاکرمی روز معلم معلمان رهبر انقلاب مجلس بابک زنجانی دولت
هلال احمر بارش باران یسنا آتش سوزی پلیس قوه قضاییه تهران سیل شهرداری تهران آموزش و پرورش سازمان هواشناسی دستگیری
حقوق بازنشستگان قیمت خودرو بازار خودرو قیمت طلا قیمت دلار قیمت سکه خودرو دلار سایپا بانک مرکزی ایران خودرو کارگران
فضای مجازی سریال نمایشگاه کتاب تلویزیون مسعود اسکویی عفاف و حجاب سینما سینمای ایران دفاع مقدس موسیقی
رژیم صهیونیستی آمریکا جنگ غزه فلسطین حماس اوکراین چین نوار غزه ترکیه انگلیس یمن ایالات متحده آمریکا
استقلال فوتبال پرسپولیس علی خطیر سپاهان باشگاه استقلال لیگ برتر ایران تراکتور لیگ برتر رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ
هوش مصنوعی تلفن همراه گوگل اپل آیفون همراه اول تبلیغات اینستاگرام ناسا
فشار خون کبد چرب بیمه بیماری قلبی دیابت کاهش وزن داروخانه رابطه جنسی