چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
مجله ویستا

شامی گیلانی


شامی گیلانی

● مواد لازم برای ۶ نفر:
▪ گوشت گوسفند یا گوساله: ۵۰۰ گرم
▪ پیاز: یک عدد
▪ سیب زمینی: ۲ عدد
▪ لپه: ۲۵۰ گرم /
▪ مغز گردو: ۷۵ گرم
▪ سبزی معطر (جعفری، تره، نعناع و ترخان): ۵۰۰ گرم
▪ تخم مرغ: ۵ تا …

مواد لازم برای ۶ نفر:

گوشت گوسفند یا گوساله:

۵۰۰ گرم

پیاز:

یک عدد

سیب زمینی:

۲ عدد

لپه:

۲۵۰ گرم /

مغز گردو:

۷۵ گرم

سبزی معطر (جعفری، تره، نعناع و ترخان):

۵۰۰ گرم

تخم مرغ:

۵ تا ۶ عدد

روغن مایع:

به میزان لازم

زعفران دم کرده:

یک قاشق چایخوری

نمک و فلفل:

به میزان لازم.

طرز تهیه:

گوشت، پیاز و لپه را بپزید تا آب آن تمام شود. سبزی را پاک کرده، شسته و خرد کنید. سیب‌زمینی را بپزید و رنده کنید و همراه سبزی، گوشت و لپه چرخ کنید.

مغز گردوی خرد شده، نمک، فلفل، زعفران و تخم مرغ را به آن بیفزایید و ورز دهید. به اندازۀ یک گردو از آن را در کف دست پهن کنید و در روغن داغ سرخ نمایید. سپس در ظرف مناسب بچینید و سرو کنید.