جمعه, ۱۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 31 January, 2025
مجله ویستا
تارت سیب و گلابی
مواد مورد نیاز برای هشت نفر
یک و یک سوم فنجان کلوچه گردویی خردشده
نصف فنجان آرد سفید
یک چهارم فنجان کره
۲۲۶ گرم پنیر خامه ای
یک عدد تخم مرغ
یک چهارم فنجان بستنی کارامل
دو عدد گلابی متوسط (پوست کنده و بدون هسته که به ۱۲ قسمت مساوی تقسیم شده)
دو عدد سیب متوسط (بدون هسته که به ۱۲ قسمت مساوی تقسیم شده)
دو قاشق غذاخوری کره
یک قاشق غذاخوری آبلیمو
دو قاشق غذاخوری بستنی کارامل
طرز تهیه
فر را از قبل با درجه حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن کنید. سپس کلوچه های خرد شده، آرد و ربع فنجان کره را در یک کاسه ریخته و خوب مخلوط کنید. سپس در ظرف تارت ریخته و به مدت ۱۰ دقیقه آن را بپزید. در کاسه دیگری پنیر خامه ای را زده و سپس تخم مرغ و ربع فنجان بستنی کارامل را پس از زدن روی خمیر ریخته و مجدداً به مدت ۱۰دقیقه درون فر قرار دهید.
پس از سرد شدن، سیب ها و گلابی ها را که همراه با دو قاشق کره به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت متوسط پخته اید و سپس با آبلیمو مخلوط کرده اید، روی آن بریزید. سپس بستنی کارامل را روی آن ریخته و میل کنید.
فرشته علیزاده
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست