جمعه, ۱۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 31 January, 2025
مجله ویستا

تارت سیب و گلابی


تارت سیب و گلابی

● مواد مورد نیاز برای هشت نفر
▪ یک و یک سوم فنجان کلوچه گردویی خردشده
▪ نصف فنجان آرد سفید
▪ یک چهارم فنجان کره
▪ ۲۲۶ گرم پنیر خامه ای
▪ یک عدد تخم مرغ
▪ یک چهارم فنجان بستنی کارامل
▪ …

مواد مورد نیاز برای هشت نفر

یک و یک سوم فنجان کلوچه گردویی خردشده

نصف فنجان آرد سفید

یک چهارم فنجان کره

۲۲۶ گرم پنیر خامه ای

یک عدد تخم مرغ

یک چهارم فنجان بستنی کارامل

دو عدد گلابی متوسط (پوست کنده و بدون هسته که به ۱۲ قسمت مساوی تقسیم شده)

دو عدد سیب متوسط (بدون هسته که به ۱۲ قسمت مساوی تقسیم شده)

دو قاشق غذاخوری کره

یک قاشق غذاخوری آبلیمو

دو قاشق غذاخوری بستنی کارامل

طرز تهیه

فر را از قبل با درجه حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن کنید. سپس کلوچه های خرد شده، آرد و ربع فنجان کره را در یک کاسه ریخته و خوب مخلوط کنید. سپس در ظرف تارت ریخته و به مدت ۱۰ دقیقه آن را بپزید. در کاسه دیگری پنیر خامه ای را زده و سپس تخم مرغ و ربع فنجان بستنی کارامل را پس از زدن روی خمیر ریخته و مجدداً به مدت ۱۰دقیقه درون فر قرار دهید.

پس از سرد شدن، سیب ها و گلابی ها را که همراه با دو قاشق کره به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت متوسط پخته اید و سپس با آبلیمو مخلوط کرده اید، روی آن بریزید. سپس بستنی کارامل را روی آن ریخته و میل کنید.

فرشته علیزاده