دوشنبه, ۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 27 January, 2025
مجله ویستا

ران مرغ با سس بادام زمینی


ران مرغ با سس بادام زمینی

● زمان تهیه: یک ساعت
● مواد لازم (برای ۱۲ نفر)
▪ ۲۴ تکه ران مرغ
▪ نصف فنجان سس گوجه فرنگی
▪ دو قاشق غذاخوری کره بادام زمینی
▪ یک قاشق غذاخوری آب لیمو
▪ دو قاشق چایخوری سس سویا
▪ دو قاشق …

زمان تهیه:

یک ساعت

مواد لازم (برای ۱۲ نفر)

۲۴ تکه ران مرغ

نصف فنجان سس گوجه فرنگی

دو قاشق غذاخوری کره بادام زمینی

یک قاشق غذاخوری آب لیمو

دو قاشق چایخوری سس سویا

دو قاشق چایخوری زنجبیل تازه رنده شده

یک قاشق غذاخوری شکر

یکچهارم فنجان کره بادام زمینی

سه قاشق غذاخوری سس سویا

سه قاشق غذا‌خوری آب

دو حبه سیر خرد شده

طرز تهیه

ران مرغ را برای مدت پنج الی شش دقیقه درون فر قرار دهید تا کمی پخته شود. سپس سس‌گوجه‌فرنگی را با دو قاشق غذاخوری کره بادام زمینی، آب لیمو، دو قاشق چایخوری سس سویا و زنجبیل مخلوط کرده و آنها را روی مرغ بریزید. در ظرف را گذاشته و دوباره آن را برای مدت یک ربع درون فر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد بگذارید.

در این مدت، برای تهیه سس بادام زمینی، یکچهارم فنجان کره بادام زمینی، سه قاشق غذاخوری سس سویا، آب و سیر را در ظرف ریخته و با همزن هم بزنید. ظرف را روی حرارت ملایم قرار داده و آن را هم بزنید تا ترکیب یکنواختی حاصل شود. سپس ظرف را از روی حرارت برداشته و کناری بگذارید تا پس از خنک شدن غلیظ شود. مرغ‌ها را از فر خارج کرده و سس را به آن اضافه کنید. در صورت تمایل دوباره آن را برای مدت کوتاهی درون فر یا مایکروفر بگذارید.

ارزش غذایی برای هر نفر

۱۵۶ کالری، ۱۱ گرم چربی، سه گرم چربی اشباع شده، پنج گرم چربی اشباع نشده مونو، سه گرم چربی اشباع نشده چندگانه، ۳۵ میلی‌گرم کلسترول، ۳۷۶ میلی گرم سدیم، ۳ ‌گرم کربوهیدرات، یک گرم شکر، یک گرم فیبر و ۱۱ گرم پروتئین