چهارشنبه, ۱۹ دی, ۱۴۰۳ / 8 January, 2025
مجله ویستا

دسر ورمیشل


دسر ورمیشل

▪ مواد لازم برای ۴ نفر:
- ورمیشل نازک خرد شده- ۸۵ گرم
- شیر پرچرب- ۵ پیمانه
- بادام بدون پوست و نازک برش زده- یک چهارم پیمانه
- شکر- ۱۴۰ گرم
- پودر هل- یک چهارم قاشق مرباخوری
- کشمش پلویی- ۲ …

مواد لازم برای ۴ نفر:

- ورمیشل نازک خرد شده- ۸۵ گرم

- شیر پرچرب- ۵ پیمانه

- بادام بدون پوست و نازک برش زده- یک چهارم پیمانه

- شکر- ۱۴۰ گرم

- پودر هل- یک چهارم قاشق مرباخوری

- کشمش پلویی- ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

ورمیشل را در قابلمه روی حرارت ملایم تفت دهید تا کمی طلایی شود. شیر، پودر هل و شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا جوش بیاید. حرارت را کم کنید و بگذارید به آرامی حدود ۳۰ دقیقه بپزد تا کمی غلیظ شود. دسر را در ظرف مناسب بریزید و بادام و کشمش به آن اضافه کنید. پس از خنک شدن در یخچال قرار دهید.