شنبه, ۲۲ دی, ۱۴۰۳ / 11 January, 2025
مجله ویستا
طرز تهیه تست چینی میگو
مواد لازم :
میگوی پاک کرده ۲۰۰ گرم
پیازچه ی خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
سفیده ی تخم مرغ ۱ عدد
زنجبیل تازه ی رنده شده ۱ قاشق چای خوری
کره ی پاستوریزه ۲۰ گرم
نان تست ۶ عدد
سویا سس ۴- ۳ قاشق غذاخوری
کنجد ۱۰۰ گرم
نمک و فلفل قرمز به مقدار لازم
روغن مخصوص سرخ کردنی به مقدار لازم (حدود ۱۵۰ گرم)
کاهوی خرد شده ۷-۶ برگ
روش تهیه :
سویا سس، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
میگو را به مدت ۱۰ دقیقه در این سس بخوابانید.
پیازچه، سفیده ی تخم مرغ، زنجبیل و کره را با هم مخلوط نمایید.
میگو را روی تخته ی آشپزخانه ساطوری و ریز کنید و با مواد بالا مخلوط نمایید.
مایه را به نسبت مساوی روی نان های تست بمالید و روی آن کنجد بپاشید.
در تابه روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.
نان های آماده را در روغن سرخ کنید تا طلایی شود.
سپس روی کاغذ آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آن جذب کاغذ شود و همراه با کاهو سرو کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست