یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا
ذرات غذایی و بیماریهای لثه
بیشتر ذرات غذایی قابل هضم توسط بزاق و آنزیمهای باكتریهای حل شده و بعد از خوردن غذا، حفره دهان در ظرف ۵دقیقه پاك میشود ولی قسمتی از بقایای غذا روی دندان و مخاط میماند كه جریان بزاق و مكانیسم عمل زبان و گونهها و لبها موجب پاك كردن غذا میشود. افزایش عمل جویدن و كم شدن غلظت بزاق باعث تسریع در پاك كردن می شود.
اثر قند تقریبا ۱۵دقیقه بعد از مصرف پاك میشود و اگر به شكل جامد باشد ۳۰دقیقه طول میكشد. غذاهای چسبناك بیش از ۱ساعت نمیچسبد، در صورتیكه موادی مانند هویج و سیب به سرعت پاك میشوند. جویدن سیب و غذاهای فیبروز میتواند در برداشتن بیشتر ذرات غذا از حفره دهان مؤثر باشد، اگر چه اثر مهمی در كاهش پلاك ندارد. به طور كلی ذرات غذایی مهمترین علت به وجود آمدن ژنژیویت (التهاب لثه) نمیباشند.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
امیرعبداللهیان حسین امیرعبداللهیان سازمان همکاری اسلامی دولت سیستان و بلوچستان جنگ انتخابات مجلس شورای اسلامی حجاب دولت سیزدهم مجلس حسن روحانی
سیل یسنا تهران هواشناسی شهرداری تهران بارندگی سازمان هواشناسی باران فضای مجازی آتش سوزی هلال احمر آموزش و پرورش
هوش مصنوعی خودرو بانک مرکزی قیمت خودرو قیمت دلار مسکن قیمت طلا تورم دلار بازار خودرو حقوق بازنشستگان ایران خودرو
تلویزیون صدا و سیما جهان مهران غفوریان موسیقی صداوسیما سریال سینمای ایران سازمان صدا و سیما
رژیم صهیونیستی فلسطین اسرائیل جنگ غزه روسیه آمریکا ترکیه انگلیس اوکراین نوار غزه ایالات متحده آمریکا یمن
فوتبال پرسپولیس رئال مادرید استقلال سپاهان لیگ برتر باشگاه استقلال بازی باشگاه پرسپولیس علی خطیر جواد نکونام بایرن مونیخ
آیفون اینستاگرام دیابت اپل ناسا عکاسی تبلیغات موبایل گوگل
کبد چرب فشار خون