جمعه, ۲۱ دی, ۱۴۰۳ / 10 January, 2025
مجله ویستا

کباب شیر ماهی


کباب شیر ماهی

● مواد لازم:
▪ ماهی شیر: ۸۰۰ گرم
▪ خامه: ۳قاشق سوپخوری
▪ کره ذوب شده: یک و نیم قاش سوپخوری
▪ زعفران آب کرده: ۱قاشق سوپخوری
▪ روغن مایع: ۲ قاشق سوپخوری
▪ نمک و فلفل و آبلیمو: به مقدار …

مواد لازم:

ماهی شیر:

۸۰۰ گرم

خامه:

۳قاشق سوپخوری

کره ذوب شده:

یک و نیم قاش سوپخوری

زعفران آب کرده:

۱قاشق سوپخوری

روغن مایع:

۲ قاشق سوپخوری

نمک و فلفل و آبلیمو:

به مقدار کافی

طرز تهیه:

گوشت ماهی را پس از شستشو نمک زده و حدودا ۱۲ ساعت در مخلوط پیاز رنده شده، آبلیمو و زعفران خوابانده و در یخچال بگذارید. بعد از ۱۲ ساعت کره ذوب شده، خامه و فلفل را با هم مخلوط کنید. ماهی را با این مخلوط آغشته کرده و در دیس فر که قبلا چرب شده است بگذارید تا حدود ۴۰ دقیقه در حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد (فر از قبل گرم شده) بماند و کاملا طلایی شود (زمانی که ماهی لازم دارد تا به این مرحله برسد بستگی به نوع فردارد). در این مدت گاهی از مخلوط آبلیمو، زعفران و روغن روی گوشت ماهی بریزید تا از سوختن آن جلوگیری شود، سینی را روی پنجره وسط فربگذارید و توجه داشته باشید که در طول مدت پخت، ماهی را یکبار پشت و رو کنید.