جمعه, ۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 24 January, 2025
مجله ویستا
آرد چاشنیدار
مواد لازم برای تهیه دو و یک چهارم فنجان آرد
پنج فنجان نان باگت مکعبی خردشده (در ابعاد ۵/۲ سانتیمتر)
به مقدار دلخواه نمک و فلفل
سه قاشق غذاخوری پوست لیموترش رندهشده (به دلخواه)
پنج قاشق غذاخوری مریم گلی خرده شده
سهونیم قاشق غذاخوری پونه خردشده و یا یک قاشق چایخوری پونه خشک
سهچهارم فنجان پنیر پارمسان رندهشده
سه و نیم قاشق غذاخوری جعفری خردشده
سه قاشق غذاخوری سیر خردشده
طرز تهیه
قطعات نان را درون غذاساز بریزید تا کاملاً پودر شود. سپس یک و نیم قاشق غذاخوری نمک را به آن افزوده و فلفل را به آن اضافه کنید.
برای تهیه آرد طعمدارشده با لیمو و مریمگلی، نمک را همراه پوست لیمو و مریمگلی به آن افزوده و فلفل را به آن اضافه کنید.
برای تهیه آرد طعم دارشده با پونه و پنیر پارمسان نیز باید یک قاشق غذاخوری نمک را همراه پونه و پنیر پارمسان باهم مخلوط کرده و فلفل را به آن افزود.
برای تهیه آرد جعفری و سیر، یک و نیم قاشق غذاخوری نمک را همراه جعفری و سیر باهم مخلوط کنید. آردها را برای مدت یک ماه درون فریزر نگهداری کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست