جمعه, ۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 24 January, 2025
مجله ویستا

آرد چاشنی‌دار


آرد چاشنی‌دار

● مواد لازم برای تهیه دو و یک چهارم فنجان آرد
▪ پنج فنجان نان باگت مکعبی خردشده (در ابعاد ۵/۲ سانتی‌متر)
▪ به مقدار دلخواه نمک و فلفل
▪ سه قاشق غذاخوری پوست لیموترش رنده‌شده (به دلخواه) …

مواد لازم برای تهیه دو و یک چهارم فنجان آرد

پنج فنجان نان باگت مکعبی خردشده (در ابعاد ۵/۲ سانتی‌متر)

به مقدار دلخواه نمک و فلفل

سه قاشق غذاخوری پوست لیموترش رنده‌شده (به دلخواه)

پنج قاشق غذاخوری مریم گلی خرده شده

سه‌ونیم قاشق غذاخوری پونه خردشده و یا یک قاشق چای‌خوری پونه خشک

سه‌چهارم فنجان پنیر پارمسان رنده‌شده

سه و نیم قاشق غذاخوری جعفری خردشده

سه قاشق غذاخوری سیر خردشده

طرز تهیه

قطعات نان را درون غذاساز بریزید تا کاملاً پودر شود. سپس یک و نیم قاشق غذاخوری نمک را به آن افزوده و فلفل را به آن اضافه کنید.

برای تهیه آرد طعم‌دارشده با لیمو و مریم‌گلی، نمک را همراه پوست لیمو و مریم‌گلی به آن افزوده و فلفل را به آن اضافه کنید.

برای تهیه آرد طعم دارشده با پونه و پنیر پارمسان نیز باید یک قاشق غذاخوری نمک را همراه پونه و پنیر پارمسان باهم مخلوط کرده و فلفل را به آن افزود.

برای تهیه آرد جعفری و سیر، یک و نیم قاشق غذاخوری نمک را همراه جعفری و سیر باهم مخلوط کنید. آردها را برای مدت یک ماه درون فریزر نگهداری کنید.