دوشنبه, ۲۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 10 February, 2025
کیک برنجی
![کیک برنجی](/web/imgs/16/11/eu2s71.jpeg)
امروز برای شما دو دستور پخت کیک برنجی را آوردم.برنج را از شب پیش خیس کنید. صبح آب آن را خالی کرده و آن را خشک کنید. سپس آن را آسیا کنید. ظرفی را برداشته داخل آن آب بریزید و روی اجاق قرار دهید، بعد از پنج دقیقه به آن بادام هندی آسیابشده، نارگیل، پودر هل و شیره قند اضافه کنید. وقتی شروع به جوشیدن کرد برنج آسیابشده را به آن اضافه کنید. سپس آن را مخلوط کنید، خواهید دید کمی نرم میشود. آنگاه گاز را خاموش کنید و بگذارید تا غذا سرد شود. بعد کمی روغن یا کره آب کرده در سینی فر ریخته، آن را پخش کنید و دوباره مخلوط درستکرده را داخل آن بریزید. روی آن روغن بریزید و به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر بگذارید.
دستور دوم
تخم مرغهای زدهشده را با برنج پخته و خنکشده مخلوط کنید، سپس آرد و شیر را به آن اضافه کنید. با قاشق مواد را در ظرفی که میخواهید داخل فر بگذارید، بریزید و آن را با یک نان شیرینی فشار داده، پرس کنید تا به اندازه و ضخامت دلخواه شما برسد. آن را بپزید تا زمانی که دو طرف آن قهوهای شود. با کره و شربت به عنوان کیک داغ یا دسر کنار غذا سرو کنید.
![](/imgs/no-img-200.png)
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست