یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
مجله ویستا

کیک برنجی


کیک برنجی

امروز برای شما دو دستور پخت کیک برنجی را آوردم.برنج را از شب پیش خیس کنید. صبح آب آن را خالی کرده و آن را خشک کنید. سپس آن را آسیا کنید. ظرفی را برداشته داخل آن آب بریزید و روی اجاق قرار …

امروز برای شما دو دستور پخت کیک برنجی را آوردم.برنج را از شب پیش خیس کنید. صبح آب آن را خالی کرده و آن را خشک کنید. سپس آن را آسیا کنید. ظرفی را برداشته داخل آن آب بریزید و روی اجاق قرار دهید، ‌بعد از پنج دقیقه به آن بادام هندی آسیاب‌شده، نارگیل، پودر هل و شیره قند اضافه کنید. وقتی شروع به جوشیدن کرد برنج آسیاب‌شده را به آن اضافه کنید. سپس آن را مخلوط کنید، خواهید دید کمی نرم می‌شود. آنگاه گاز را خاموش کنید و بگذارید تا غذا سرد شود. بعد کمی روغن یا کره آب کرده در سینی فر ریخته، آن را پخش کنید و دوباره مخلوط درست‌کرده را داخل آن بریزید. روی آن روغن بریزید و به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر بگذارید.

دستور دوم

تخم مرغ‌های زده‌شده را با برنج پخته و خنک‌شده مخلوط کنید، سپس آرد و شیر را به آن اضافه کنید. با قاشق مواد را در ظرفی که می‌خواهید داخل فر بگذارید، بریزید و آن را با یک نان شیرینی فشار داده، پرس کنید تا به اندازه و ضخامت دلخواه شما برسد. آن را بپزید تا زمانی که دو طرف آن قهوه‌ای شود. با کره و شربت به عنوان کیک داغ یا دسر کنار غذا سرو کنید.