یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
کیک برنجی
امروز برای شما دو دستور پخت کیک برنجی را آوردم.برنج را از شب پیش خیس کنید. صبح آب آن را خالی کرده و آن را خشک کنید. سپس آن را آسیا کنید. ظرفی را برداشته داخل آن آب بریزید و روی اجاق قرار دهید، بعد از پنج دقیقه به آن بادام هندی آسیابشده، نارگیل، پودر هل و شیره قند اضافه کنید. وقتی شروع به جوشیدن کرد برنج آسیابشده را به آن اضافه کنید. سپس آن را مخلوط کنید، خواهید دید کمی نرم میشود. آنگاه گاز را خاموش کنید و بگذارید تا غذا سرد شود. بعد کمی روغن یا کره آب کرده در سینی فر ریخته، آن را پخش کنید و دوباره مخلوط درستکرده را داخل آن بریزید. روی آن روغن بریزید و به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر بگذارید.
دستور دوم
تخم مرغهای زدهشده را با برنج پخته و خنکشده مخلوط کنید، سپس آرد و شیر را به آن اضافه کنید. با قاشق مواد را در ظرفی که میخواهید داخل فر بگذارید، بریزید و آن را با یک نان شیرینی فشار داده، پرس کنید تا به اندازه و ضخامت دلخواه شما برسد. آن را بپزید تا زمانی که دو طرف آن قهوهای شود. با کره و شربت به عنوان کیک داغ یا دسر کنار غذا سرو کنید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
انتخابات مجلس دوازدهم انتخابات مجلس مجلس شورای اسلامی مجلس انتخابات مجلس دوازدهم انتخابات مجلس شورای اسلامی ستاد انتخابات کشور وزارت کشور رئیس جمهور رئیسی رهبر انقلاب
ایران زلزله سلامت تهران هواشناسی سیل فضای مجازی شهرداری تهران سازمان هواشناسی پلیس بارش باران قتل
خودرو نفت یارانه قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو گاز ایران خودرو بانک مرکزی نمایشگاه نفت بازار خودرو مالیات
نمایشگاه کتاب رضا عطاران کیانوش عیاری تلویزیون نمایشگاه کتاب تهران کتاب سینمای ایران نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران دفاع مقدس سریال مهران مدیری کتابخوانی
فناوری اینترنت
رژیم صهیونیستی جنگ غزه فلسطین اسرائیل غزه آمریکا حماس روسیه رفح اوکراین افغانستان نوار غزه
پرسپولیس فوتبال هوادار استقلال لیگ برتر لیگ برتر فوتبال ایران لیگ برتر ایران رئال مادرید سپاهان باشگاه پرسپولیس لیگ قهرمانان اروپا بازی
شفق قطبی ایلان ماسک اپل طوفان خورشیدی ناسا گوگل مایکروسافت هوش مصنوعی فیبرنوری ماهواره
استرس فشار خون بارداری افسردگی شیر زایمان