سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مجله ویستا
برای لاغرشدن از نان سبوسدار استفاده كنید
افرادی كه برای كاهش چاقی به طور كلی نان را از برنامه غذایی خود حذف میكنند خود را از بسیاری منابع ویتامینی و معدنی آرد محروم میكنند كه در بلندمدت آثار ناخوشایندی خواهد داشت. در كنار این مسئله افرادی كه برای تامین هیدروكربن خود آرد را در برنامه غذایی قرار میدهند بهتر است از آرد كامل كه سبوس آن جدا نشده است استفاده كنند.استفاده از آرد سفید در برنامه غذایی در بلندمدت علاوه بر این كه سوخت و ساز سلولی را در بدن دچار مشكل میكند بلافاصله بعد از ورود به جریان خون نیز باعث افزایش میزان انسولین میشود كه باعث تبدیل سریع هیدروكربن به چربی و چاق شدن فرد در بلندمدت خواهد شد
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست