چهارشنبه, ۱۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 5 February, 2025
مجله ویستا

فیناسیه


فیناسیه

● مواد لازم:
▪ سفیده تخم‌مرغ: ۸ عدد
▪ پودر بادام: ۱۰۰ گرم
▪ آرد: ۱۰۰ گرم
▪ کره: ۲۰۰ گرم
▪ وانیل: یک چهارم قاشق مرباخوری
▪ شکر: ۳۰۰ گرم
▪ کره برای چرب کردن قالب ها: به میزان لازم.
● طرز تهیه: …

مواد لازم:

سفیده تخم‌مرغ:

۸ عدد

پودر بادام:

۱۰۰ گرم

آرد:

۱۰۰ گرم

کره:

۲۰۰ گرم

وانیل:

یک چهارم قاشق مرباخوری

شکر:

۳۰۰ گرم

کره برای چرب کردن قالب ها:

به میزان لازم.

طرز تهیه:

اول قالب‌ها را چرب کنید و در یک سینی بچینید. ۲۰۰ گرم کره را در ظرفی بریزید و روی آتش بگذارید تا به شکل روغن درآید و جرم آن طلایی شود، سپس از صافی رد کنید.

در کاسه‌ای آرد را الک کنید. شکر، پودر بادام، وانیل و سفیده تخم‌مرغ را اضافه کنید و هم بزنید. سپس روغن داغ را به‌تدریج به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.

مایه را با قاشق بزرگ در قالب‌ها بریزید و در سینی بگذارید. سینی را روی طبقه وسط فر با حرارت ۲۰۵ درجه سانتیگراد (۴۰۰ درجه فارنهایت، ۷ درجه ترمستات) به مدت ۲۰ دقیقه بگذارید تا بپزد. این مقدار مواد برای ۲۴ عدد در قالب مستطیل ۵ در ۱۰ به ارتفاع ۲ سانتیمتر کافی است.