دوشنبه, ۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 20 January, 2025
مجله ویستا

باربکیو سرشانه


باربکیو سرشانه

● مواد لازم :
▪ گوشت سرشانه گوساله: ۱۷۰۰ گرم
▪ آب: سه‌چهارم فنجان
▪ پیاز خرد شده: یک عدد
▪ پودر چیلی: یک قاشق غذاخوری
▪ سرکه سیب: ۲ قاشق غذاخوری
▪ فلفل قرمزتند: یک‌هشتم قاشق مرباخوری
▪ …

مواد لازم :

گوشت سرشانه گوساله:

۱۷۰۰ گرم

آب:

سه‌چهارم فنجان

پیاز خرد شده:

یک عدد

پودر چیلی:

یک قاشق غذاخوری

سرکه سیب:

۲ قاشق غذاخوری

فلفل قرمزتند:

یک‌هشتم قاشق مرباخوری

قرص گوشت:

یک عدد

سیر له شده:

۲ حبه

سس سیاه:

۳ قاشق غذاخوری

سس کباب باربکیو:

یک ونیم فنجان

روش تهیه :

چربی اضافه گوشت را بگیرید و گوشت را در سینی فر بگذارید. آب، پیاز، سس سیاه، سرکه، پودر چیلی، سیر، قرص گوشت و فلفل تند را مخلوط کنید و روی گوشت‌ها بریزید سپس با فویل روی گوشت را بپوشانید. سینی را با حرارت ۳۲۵ درجه فارنهایت حدود ۳ ساعت در فر بگذارید و در این مدت یک‌بار گوشت را بچرخانید سپس گوشت را در ظرف سرو بگذارید، آب گوشت را نریزید و با کارد تیزی ببرید و با سس باربکیو سرو کنید. (۱۰ تا ۱۲ نفر)

مجله زندگی ایده آل

اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir