شنبه, ۲۹ دی, ۱۴۰۳ / 18 January, 2025
این چینی شکستنی نیست، خوردنی است!
غذاهای سنتی چینیها پر از مواد سالم و ضروری برای بدن و بسیار شبیه غذاهای قدیمی ژاپنی است.
در کشور چین، مواد اولیه غذاهای سنتی را برنج، سبزیها و البته سویا تشکیل میداده است. غذاهای چینی در گذشته زیاد سرخ میشدند اما امروزه تفت دادن آنها و سرخ کردنشان در حالی که مرتب هم زده شوند، رایج شده است. نباید فراموش کرد که موادمغذی، بهخصوص ویتامینها، به حرارت زیاد حساس هستند به این ترتیب اگر برخی غذاها در مدت زمان طولانی و با حرارت بالا پخته شوند، ویتامینهایشان را به مقدار زیادی از دست میدهند.
به همین دلیل در چین بهخصوص برای پخت سبزیها، حرارت کم یا مدت زمان کوتاه مورد توجه قرار میگیرد. در کشور ما چای سیاه بهعنوان نوشیدنی رایج شناخته میشود، در کشور چین، چای سبز که یکی از غنیترین منابع آنتیاکسیدان است و خواص ضدسرطانیاش بر هیچ کس پوشیده نیست، نوشیدنی رایج است. فراموش نکنید آنتیاکسیدان موجود در چای سبز، با وجود بالا رفتن سن مانع آسیب دیدگی سلولها میشود و سیستم ایمنی بدن افراد را در برابر انواع سرطانها و بیماریهای مختلف تقویت میکند.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست