پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا

رولت خامه ای


رولت خامه ای

● مواد لازم
▪ تخم مرغ ۵ عدد
▪ شکر ۱۵۰ گ
▪ آرد ۱۵۰ گ
▪ آب جوش ۲/۱ استکان
▪ شربت ۴/۱ استکان
● طرز تهیه
زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کرده زرده ها را با شکر مخلوط کرده با همزن برقی بزنید …

مواد لازم

تخم مرغ ۵ عدد

شکر ۱۵۰ گ

آرد ۱۵۰ گ

آب جوش ۲/۱ استکان

شربت ۴/۱ استکان

طرز تهیه

زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کرده زرده ها را با شکر مخلوط کرده با همزن برقی بزنید آب جوش را اضافه کنید به زدن ادامه دهید تا مایه سفید و غلیظ شود . شربت را به مواد فوق اضافه کنید سفیده را جداگانه بزنید تا فرم بگیرد زرده وسفیده را با هم مخلوط کنید آرد را به مواد بیافزایید.همه مواد را به آرامی مخلوط کنید. در یک سینی ۶۰×۴۰ کاغذ بیاندازید مایه را روی کاغذ ریخته با پالت صاف کنید و در فری که با آخرین درجه گرم کرده اید بمدت ۱۰ دقیقه قرار دهید بعد از اینکه نان رولت را از فر خارج کردید رویش را بپوشانید تا کمی خنک شود سپس آنرا لوله کنید در یخچال قرار دهید سپس نان را باز کنید و سطح آنرابا خامه فرم گرفته پوشش دهید و مجدداً آن رالوله کنید در ظرف دلخواه قرار دهید و رویش رابه دلخوه تزیین کنید.

groohashpazi.blogfa.com