جمعه, ۱۵ تیر, ۱۴۰۳ / 5 July, 2024
مجله ویستا
نازخاتون
مواد لازم:
بادنجان: یك عدد متوسط
آبغوره: دو فنجان
دلال (سیرنعناع:) یك قاشق غذاخوری
شكر: دو قاشق غذاخوری
آب آلبالو یا آب تمشك: به مقدار دلخواه (برای تغییر رنگ)
طرز تهیه :
ابتدا بادنجان را روی اجاق كبابی كرده، پوست آن را گرفته و با چاقوكاملا آن را خرد میكنیم، سپس در ظرفی مناسب (كاسه) میریزیم. آنگاه دو فنجان آبغوره را به بادنجان اضافه كرده و دلال را نیز به آن میافزاییم. در مرحله بعد شكر را نیز به موادمان اضافه میكنیم و به خوبی با هم مخلوط میكنیم. در آخر برای تغییر رنگ دسرمان، به آن آب آلبالو یا آب تمشك اضافه میكنیم تا قرمز شود و به زیبایی سفرهمان افزوده شود.(این دسر یا نوشابه ایرانی می تواند به جای نوشابه های گازدار و مضر بر سر سفره های ما ایرانی ها استفاده شود)
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم انتخابات ریاست جمهوری 1403 مسعود پزشکیان انتخابات 1403 سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ ایران پزشکیان ریاست جمهوری جلیلی
تهران هواشناسی قوه قضاییه پلیس پلیس راهور ترافیک شهرداری تهران اربعین گرما قتل سلامت سازمان هواشناسی
خودرو حقوق بازنشستگان همستر کامبت قیمت طلا قیمت خودرو بازنشستگان قیمت دلار سهام عدالت بانک مرکزی دولت سیزدهم مسکن قیمت سکه
بهاره رهنما رامبد جوان هنرمندان محرم تلویزیون بازیگر سینما سینمای ایران تئاتر
دانش بنیان آیفون
انگلیس فلسطین جنگ غزه اسرائیل رژیم صهیونیستی آمریکا غزه روسیه جو بایدن دونالد ترامپ ولادیمیر پوتین فرانسه
فوتبال پرسپولیس یورو 2024 استقلال علیرضا بیرانوند تیم ملی آلمان باشگاه پرسپولیس تیم ملی اسپانیا لیگ برتر نقل و انتقالات لیگ برتر ترکیه سپاهان
سامسونگ هوش مصنوعی اینترنت اینستاگرام ایلان ماسک ناسا گوگل هواپیما نمایشگاه الکامپ
آلزایمر تب دنگی دیابت کاهش وزن خواب اضطراب پارکینسون