پنجشنبه, ۲۰ دی, ۱۴۰۳ / 9 January, 2025
مجله ویستا

کلوچه لیمویی راحت و خوشمزه!


کلوچه لیمویی راحت و خوشمزه!

برای ایجاد یک مزه ی بزرگ باید به دنبال لیمو های بزرگ باشید. میوه های زرد رنگ براق، دانه درشت و آبدارند. برای صرفه جویی در زمان، و پریدن از یک مرحله، به جای کرم از بستنی برای وسط …

برای ایجاد یک مزه ی بزرگ باید به دنبال لیمو های بزرگ باشید. میوه های زرد رنگ براق، دانه درشت و آبدارند. برای صرفه جویی در زمان، و پریدن از یک مرحله، به جای کرم از بستنی برای وسط کیک استفاده کنید.

اطلاعات عمومی

کالری:

۵۴۶

چربی:

۳۰ گرم

چربی اشباع

کلسترول:

۱۹۲ میلی گرم

سدیم :

۲۷۶ میلی گرم

مجموع کربوهیدرات:

۶۷ گرم

فیبر غذایی:

۱گرم

قند

پروتئین:

۷ گرم

کلسیم

زمان:

۴۰ دقیقه

دمای فر:

۳۷۵

مواده لازم

۲/۱- ۱فنجان:

آرد کیک

۱ قاشق چای خوری:

بکینگ پودر

۴/۱ قاشق چای خوری:

نمک

۴/۱ قاشق چای خوری:

جوش شیرین

۶ قاشق سوپ خوری:

کره بدون نمک

۱ فنجان:

شکر

۲ قاشق سوپ خوری:

شکر

۳:

تخم مرغ بزرگ

۴/۱ قاشق چای خوری:

وانیل

۳/۱ فنجان:

شیر

۱ لیموی بزرگ و ۴/۱ فنجان:

آب لیمو

۱ فنجان:

کرم

۲ قاشق سوپ خوری:

زنجبیل

دستور

۱) درست کردن کیک:

دمای فر را روی ۳۷۵ درجه فارنهایت تنظیم کنید. در یک ظرف جداگانه آرد، بکینگ پودر، نمک و جوش شیرین را الک کنید. ۱ فنجان شکر و کره را در یک کاسه متوسط ریخته و آن ها را با دستگاه مخلوط کن و با سرعت متوسط تا زمانی که پف کند، مخلوط کنید. یکی یکی تخم مرغ ها را به خمیر اضافه کرده و مخلوط کنید، بعد به تناوب آرد را به خمیر اضافه کرده تا وقتی که ترکیب شوند آن ها را مخلوط کنید. آب لیمو را هم بزنید و به آن ها اضافه کنید. ۳/۱ از خمیر را در یک ظرف سفالی ریخته و آن را در فر قرار دهید تا زمانی که لبه های آن طلایی شود که حدودا ۱۰ دقیقه طول می کشد. زمانی که آن را از فر در می آورید اجازه دهید تا خنک شود، بعد از ۵ دقیقه آن را برگردانید تا کاملا خنک شود.

۲) درست کردن کرم:

دو قاشق شکر باقی مانده و زنجبیل را به کرم اضافه کنید و هم بزنید و به اندازه ۲/۱ اینچ روی کیک ها بمالید و آن ها را سرو کنید.