شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا
سیبزمینی و ژامبون گوشت و پنیر
مواد لازم برای سی قطعه:
۱۵ عدد سیبزمینی نسبتاً ریز تازه
۱۶۰ گرم پنیر پیتزا
۵ ورق ژامبون گوشت
۱ قاشق غذاخوری نعنای خرد شده
۲ قاشق غذاخوی آرد سوخاری
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه:
سیبزمینیها را خوب شسته و بپزید. بهطوری که پوست آنها ترک نخورد. ژامبونها را بسیار ریز کرده و در تابه تفت دهید و بگذارید خنک شود. سیبزمینیها را از وسط دو نیم کرده و داخل آنها را با قاشقک گرد درآورید، بهطوری که فقط پوست و یک لایهٔ نازک از سیبزمینی باقی بماند.
سیبزمینیها را طوری روی سینیفر چرب کرده بچینید که ثابت بمانند. سیبزمینیهای اضافی را با ژامبون و نعنا آرد سوخاری، پنیر و نمک مخلوط کرده و آنها را داخل سیبزمینیهای خالی شده بریزید و با کمی پنیر پیتزا روی آن را بپوشانید و به مدت ۱۵ دقیقه در فر بگذارید تا پنیر روی سیبزمینیها آب شود.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران تهران انتخابات عراق دانشگاه تهران رهبر انقلاب مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم مجلس روز معلم نیکا شاکرمی حجاب
سیل آتش سوزی هواشناسی شهرداری تهران آموزش و پرورش باران قوه قضاییه پلیس هلال احمر معلم فضای مجازی زلزله
قیمت خودرو تورم سازمان هواشناسی سهام عدالت قیمت طلا خودرو بازار خودرو قیمت دلار قیمت سکه حقوق بازنشستگان بانک مرکزی ایران خودرو
مهران غفوریان ساواک موسیقی تلویزیون عمو پورنگ سریال سینمای ایران تبلیغات نمایشگاه کتاب مسعود اسکویی عفاف و حجاب دفاع مقدس
رژیم صهیونیستی فلسطین اسرائیل غزه آمریکا جنگ غزه روسیه ترکیه حماس نوار غزه انگلیس اوکراین
فوتبال پرسپولیس لیگ برتر سپاهان آتیلا حجازی باشگاه استقلال علی خطیر بازی جواد نکونام لیگ برتر ایران تراکتور رئال مادرید
اپل هوش مصنوعی فناوری گوگل ناسا عکاسی مدیران خودرو تلفن همراه
خواب کبد چرب طب سنتی فشار خون دیابت بیماری قلبی