شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

بستنی آلبالویی با طعم بادام


بستنی آلبالویی با طعم بادام

● مواد لازم
▪ سه فنجان آلبالو تازه
▪ ۲ قاشق غذاخوری آبلیمو
▪ سه چهارم فنجان شکر
▪ یک چهارم فنجان شیر کم چرب
▪ یک و نیم فنجان ماست پر چرب
▪ ۲ قاشق غذاخوری بادام رنده شده
● طرز تهیه …

مواد لازم

سه فنجان آلبالو تازه

۲ قاشق غذاخوری آبلیمو

سه چهارم فنجان شکر

یک چهارم فنجان شیر کم چرب

یک و نیم فنجان ماست پر چرب

۲ قاشق غذاخوری بادام رنده شده

طرز تهیه

هسته آلبالو را از آن جدا کنید. درون قابلمه متوسطی شکر را همراه با آبلیمو و آلبالوها بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

پس از ۱۰ دقیقه از اینکه مواد در مجاورت حرارت قرار گرفتند شکرها آرام آرام آب شده و آلبالوها در شکر ذوب شده و آبلیمو پخته خواهد شد این مخلوط را در مخلوط کن بریزید و تا جایی مخلوط کنید که کاملاً یکدست شود.

اکنون شیر و ماست و بادام را به مواد درون قابلمه که سرد شده بیفزایید و خوب با هم مخلوط کنید.

این مخلوط را درون فریزر قرار دهید تا به آرامی بسته شده و خودش را بگیرد.