شنبه, ۲۰ بهمن, ۱۴۰۳ / 8 February, 2025
مجله ویستا

دمی عدس و هویج


دمی عدس و هویج

● مواد لازم:
▪ عدس: یک دوم لیوان؛
▪ برنج: یک و نیم لیوان؛
▪ هویج: ۲ عدد؛
▪ رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری؛
▪ زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری؛
▪ ادویه پلویی: ۱ قاشق چایخوری (به دلخواه)؛
▪ روغن …

مواد لازم:

عدس:

یک دوم لیوان؛

برنج:

یک و نیم لیوان؛

هویج:

۲ عدد؛

رب گوجه فرنگی:

۲ قاشق غذاخوری؛

زردچوبه:

۱ قاشق چایخوری؛

ادویه پلویی:

۱ قاشق چایخوری (به دلخواه)؛

روغن حیوانی یا کره:

۲ قاشق غذاخوری؛

پیاز داغ:

۱ قاشق غذاخوری؛

نمک:

به میزان لازم.

طرز تهیه:

برنج را شسته و خیس می کنیم. یک قاشق روغن در قابلمه ریخته و زردچوبه را کمی در آن تفت داده و همراه با پیاز داغ، عدس و کمی نمک می پزیم. در اواخر پخت هویج پوست کنده و نگینی شده را اضافه کرده و بعد از پخت هویج، رب گوجه فرنگی و برنج را اضافه می کنیم. سپس آب دمی را با توجه به نوع برنج اندازه می کنیم. ادویه پلویی را نیز اضافه کرده و بقیۀ روغن را ریخته و برنج را دم می کنیم. این غذا را می توان با ترشی، سالاد یا ماست سرو کرد.

نکته:

به دلخواه می توان این غذا را با گوشت یا مرغ سرو کرد.

به جای رب گوجه فرنگی از یک لیوان گوجه فرنگی رنده شده می توان استفاده کرد.