شنبه, ۲۰ بهمن, ۱۴۰۳ / 8 February, 2025
مجله ویستا
دمی عدس و هویج
![دمی عدس و هویج](/web/imgs/16/11/foy571.jpeg)
مواد لازم:
عدس:
یک دوم لیوان؛
برنج:
یک و نیم لیوان؛
هویج:
۲ عدد؛
رب گوجه فرنگی:
۲ قاشق غذاخوری؛
زردچوبه:
۱ قاشق چایخوری؛
ادویه پلویی:
۱ قاشق چایخوری (به دلخواه)؛
روغن حیوانی یا کره:
۲ قاشق غذاخوری؛
پیاز داغ:
۱ قاشق غذاخوری؛
نمک:
به میزان لازم.
طرز تهیه:
برنج را شسته و خیس می کنیم. یک قاشق روغن در قابلمه ریخته و زردچوبه را کمی در آن تفت داده و همراه با پیاز داغ، عدس و کمی نمک می پزیم. در اواخر پخت هویج پوست کنده و نگینی شده را اضافه کرده و بعد از پخت هویج، رب گوجه فرنگی و برنج را اضافه می کنیم. سپس آب دمی را با توجه به نوع برنج اندازه می کنیم. ادویه پلویی را نیز اضافه کرده و بقیۀ روغن را ریخته و برنج را دم می کنیم. این غذا را می توان با ترشی، سالاد یا ماست سرو کرد.
نکته:
به دلخواه می توان این غذا را با گوشت یا مرغ سرو کرد.
به جای رب گوجه فرنگی از یک لیوان گوجه فرنگی رنده شده می توان استفاده کرد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست